26 / 04 / 2024

MADO Dubai ve Beyrut'ta şube açtı!

MADO Dubai ve Beyrut'ta şube açtı!

Türkiye’nin güçlü markası MADO, dünya genelindeki büyümesini de sürdürüyor. Körfez’deki hamlelerini genişleten MADO son olarak Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Dubai ve Lübnan’ın başkenti Beyrut şubelerini açtı.



Türkiye’nin güçlü markası MADO, dünya genelindeki büyümesini de sürdürüyor. Körfez’deki hamlelerini genişleten MADO son olarak Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Dubai ve Lübnan’ın başkenti Beyrut şubelerini açtı. MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Said Kanbur, MADO olarak büyümeye devam edeceklerini ve dünya çapında bir Türk markası olmayı hedeflediklerini açıkladı.



Türkiye’nin lezzetlerini dünyaya yaymak üzere atağa geçen MADO son olarak Dubai ve Beyrut’ta iki büyük şube açtı. Son dönemde dünyanın her köşesinde MADO şubesi açmak için franchise teklifleri aldıklarını belirten MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Said Kanbur, titizlikle inceleyerek uygun teklifleri hızla yaşama geçirdiklerini belirtti. 


Son olarak Dubai ve Beyrut şubesinin açılışını gerçekleştirdiklerini açıklayan Kanbur, Avrupa’daki büyümelerini de MADO Europe çatısı altında Selanik’teki iki şube ile başlattıklarını belirtti.  Halen Selanik’teki şubelerin mimari çalışmalarının ve resmi prosedürlerin sürmekte olduğunun altını çizen Kanbur sözlerine şöyle devam etti:


“Dondurma bir dünya yiyeceği. Bugün MADO olarak her türlü katkıdan uzak, doğal ve sağlıklı dondurmayı; üstelik Anadolu ve Türkiye’nin gururu olarak tüm dünyaya yaymak istiyoruz. Dondurmanın yanı sıra bölgesel farklılıklar gözetmekle beraber Anadolu mutfağını da dünyaya yayıyoruz. Dünya bu lezzetten daha fazla mahrum kalmamalı. Pek çok girişimci işadamı dostumuzun yaptıklarını memnuniyetle izliyorum. Yurt dışında açacağımız her şube ile Türk insanına gurur vereceğiz ve ülkemizin ihracatına katkı sağlayacağız. Dünyada sattığımız her ürünün bedeli ülkemiz ekonomisine kazandıracak. Ve her gittiğimiz yerde ülkemizin tanıtımını en lezzetli şekilde yapacağız.”


MADO’nun Beyrut şubesi, kentin en değerli caddelerinin başında gelen Hamra Street üzerinden 800 m2’lik bir mağaza olarak açıldı. Dubai şubesi ise 2 bin 500 m2 büyüklükte ve Dubai’nin dünyaca ünlü Jumeriah Beach Street bölgesinde açıldı.


Her iki açılışın da büyük ilgi gördüğünü belirten Kanbur, kısa süre içinde dünyanın çok uzak köşeleri ile ilgili yeni şube haberlerini de paylaşacaklarını belirtti. Kanbur Türkiye’de halen 52 kentte 304 olan MADO şubesinin 2016 sonuna kadar 325’i bulacağını; 12 ülkede 24 olan MADO şubelerinin sayısının da 5 yıl içinde 300’e ulaşmasını hedeflediklerini söyledi.

 


Geri Dön