26 / 04 / 2024

Magnesia AVM Forum ailesine katıldı!

Magnesia AVM Forum ailesine katıldı!

Magnesia AVM yeni yıldan itibaren ziyaretçilerini "Forum Magnesia" adıyla karşılayacak. Yeni dönemde AVM müdürlüğünü üstlenen Okan Yavaş, yeni yıla yeni isimle girerken yeni hizmetleri ve sürpriz aktiviteleri de sunmaya hazır olduklarını söyledi.




Manisa'da 3 yıl önce hizmete giren "Magnesia Alışveriş Merkezi", yeni yıldan itibaren Forum ailesine katılarak ziyaretçilerini "Forum Magnesia" adıyla karşılayacak. Yeni dönemde AVM müdürlüğünü üstlenen Okan Yavaş, yeni yıla yeni isimle girerken yeni hizmetleri ve sürpriz aktiviteleri de sunmaya hazır olduklarını söyledi. Manisa'nın ilk alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Magnesia Alışveriş Merkezi, 3. yılında ağırladığı ziyaretçi sayısı 5 milyona dayandı. Forum Alışveriş Merkezleri ailesine katılan Magnesia, 2015 yılındaki ziyaretçi hedefini 5,5 milyon olarak belirledi. 2014 yılı içinde Multi ve Qubicon şirketlerinin birleşerek Türkiye'nin en büyük perakende platformu olan Multi Turkey'i oluşturmalarının ardından, Qubicon portföyünde yer alan Magnesia da Forum adını aldı. 


Aktivite artıyor

Forum Magnesia, 70 mağazasıyla alışveriş, sinema, lezzet ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturuyor. Manisa'da yaşayan, okuyan ya da kenti ziyarete gelenler için alternatif etkinlikler sunan Magnesia, 19 bin metrekarelik kiralanabilir alanla yatırımcıya da fırsat yaratıyor. Manisalılar için kentin tek üç boyutlu sinema salonuyla da fark yarattıklarını belirten Forum Magnesia yönetimi, görev değişimiyle de sinerjiyi artırmayı hedefledi. Forum Magnesia'da AVM Müdürü olarak görev yapan Ezgi Çubukçu'nun Forum Aydın'a atanması nedeniyle boşalan göreve Okan Yavaş getirildi.



Yeni Asır


Geri Dön