23 / 04 / 2024

Mahall Bomonti İzmir'de yüzde 10 indirim ve 0.69 faiz fırsatı!

Mahall Bomonti İzmir'de yüzde 10 indirim ve 0.69 faiz fırsatı!

Mahall Bomonti İzmir'de yüzde 10 indirim, 60 ay vade ve yüzde 0.69 faiz oranı ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...



Türkerler Holding tarafından Mahall Bomonti İzmir’de 2021 yılının ilk ve en büyük fırsatı başlatıldı. İzmir’in yeni merkezi olacak karma projesi Mahall Bomonti İzmir’de yalnızca konut satışlarında geçerli olan yüzde 10 indirim ve 0.69 faiz fırsatı kampanyası ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor. 

Yeme içme ve kültürel alanlarıyla olduğu kadar konut, ofis, otel ihtiyacını da karşılayacak olan Mahall Bomonti  İzmir  projesinde 60 ay vade, yüzde 10 indirim ve 0.69 faiz oranı ile ev sahibi olma kampanyası 20 Mayıs 2021'e kadar devam edecek. 

Mahall Bomonti İzmir de yüzde 10 indirim ve 0.69 faiz fırsatı!

Farklı daire, ofis seçenekleri ile İzmir Körfezi manzarasıyla Mahall Bomonti İzmir, tarihle iç içe ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Tarihi bomonti fabrikası ile iç içe olarak hayata geçirilen Mahall Bomonti İzmir projesinde yer alan konut tipleri 1+0’dan 3+1’e kadar değişiyor. 

Konumu ile dikkat çeken Mahall Bomonti İzmir, İzmir’in en değerli ana arteri olan Halkapınar'da yükseliyor. İzmir'in bu bölgesi için “geleceğin Alsancak’ı” deniyor. Mahall Bomonti İzmir projesi Alsancak’a 10 dakika, İzban, metro ve tramvayın Halkapınar’daki buluşma noktasına 5 dakikalık yürüme mesafesinde konumlanıyor. 

Mahall Bomonti İzmir de yüzde 10 indirim ve 0.69 faiz fırsatı!

Başta opera ve tiyatro salonu olmak üzere sosyal alanları ile ön plana çıkan Mahall Bomonti İzmir'de 1000 kişilik gösteri alanı,sinema, alışveriş mağazaları, tenis kulübü, koşu ve bisiklet yolu ile asırlık ağaçların yer aldığı toplam 30 bin metrekarelik yeşil alan yer alıyor.  Balkonlu ya da teraslı, teknolojik donanımlı modern ofisler ise projede keyifli bir çalışma ortamı sunuyor. 

Web: https://www.mahallbomontiizmir.com/

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön