29 / 03 / 2024

Mahmut Öztürk'ün villası satışa çıktı!

Mahmut Öztürk'ün villası satışa çıktı!

Ergenekon tutuklusu emekli Yüzbaşı Tekin'in intihara teşebbüs ettiği Beykoz'daki villa satışa çıktı. Astsubay Öztürk villasına 600 bin TL istiyor



Ergenekon soruşturmasında tutuklanarak 8 ay cezaevinde kalan, davanın tutuksuz sanığı emekli astsubay Mahmut Öztürk, villasını satılığa çıkardı. Öztürk'ün satmaya çalıştığı villa, Ergenekon'un tutuklu sanığı emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin'in, Danıştay saldırısından hemen sonra kendisini bıçaklayıp, intihara teşebbüs ettiği o ünlü villa. Tekin, Danıştay saldırısının azmettiricisi olarak arandığını duyduğunda bu villaya kapanmış ve intihara teşebbüs etmişti.

ÖNCE KREŞ YAPILDI
Öztürk, Ergenekon soruşturmasında da Tekin' in kendisini bıçakladığı villanın sahibi olduğu ve Tekin'e faaliyetlerinde 'yardım yataklık' ettiği iddiasıyla tutuklanmıştı. Öztük'ün etrafına, tutuklu kaldığı 8 ay buyunca işlerini takip edecek kimsenin olmaması ve çalışmış olduğu kişilerin de kendisine 'Ergenekoncu' ismini takması nedeniyle işlerinin kötüye gittiğini anlattığı öğrenildi. Lüks villa Öztürk, cezaevindeyken çocuk kreşi yapılmıştı. Oto alım satım işi yapan Öztürk, tahliye edildikten sonra nakit paraya ihtiyaç duyunca villayı satılığa çıkardı. Kayıtlara milyon dolarlık villa olarak geçen lüks villa için Öztürk 600 bin lira istiyor.

YEDİ ODALI LÜKS VİLLA
- 1000 metrekare arazi içerisinde bahçeli toplam 450 metrekare 3 katlı
- 7 oda, bir salon, şömine ve jakuzili
- Isıtma çift kombi
- Çatıda yer, duvar ve tavan ahşap kaplamaları.
- Dış cephe amerikan siding  kaplama,
- Çatı katında, 1. katta ve bahçede mutfak.
- Merkezi alarm ve görüntülü diafon.
- Bahçede 5 otomobilin sığabileceği kadar beton kaplama
- Villa kapısı çelik kapı, bina içinde oda kapıları da dortek kapı.
Akşam


Geri Dön