24 / 04 / 2024

Mahmut Sefa Çelik kimdir?

Mahmut Sefa Çelik kimdir?

Sinpaş Holding iştiraki Servet GYO A.Ş. Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik kimdir? Mahmut Sefa Çelik, Sinpaş'ta çalışmaya ne zaman başladı? Ne zaman Servet GYO Genel Müdürü oldu? İşte Mahmut Sefa Çelik'in biyografisi...



Mahmut Sefa Çelik kimdir?

 

1975 yılında Ankara'da doğan Mahmut Sefa Çelik, 1993'te Kabataş Erkek Lisesi'ni bitirdi. Çelik 1998 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesinden mezun oldu. 1999- 2001 yılları arasında Sinpaş Aqua City Projesi’nde şantiye şefliği, 2002 ve 2004 yılları arasında Seranit Granit Seramik San. A.Ş.' de Dış Ticaret Müdür Yardımcılığı, 2004-2005 yılları arasında Seranit Bilecik Fabrikasında çeşitli tevzi yatımlarının yöneticiliğini yaptı. 2005 yılında İstanbul'da Sinpaş Genel Merkezinde Proje Planlama ve İdari İzin Süreçlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na getirilen Mahmut Sefa Çelik, Sinpaş Holding şirketlerinden Saf GYO A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi, Servet GYO A.Ş.’de Genel Müdür, Batı Ege Gayrimenkul A.Ş., Yönetim Kurulu Üyesi, Oswe Real Estate Gmbh, İcra Kurulu Üyesi, Kat Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. İcra Kurulu Üyesi, Ottoman Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyeliği gibi çeşitli görevlerde bulunmuştur.

Mahmut Sefa Çelik, 2018 yılı Kasım ayı itibariyle Sinpaş GYO’ da Yönetim Kurulu Üyesi ve Şubat 2021 yılı itibariyle de Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü olarak görevine devam etmektedir.


Geri Dön