19 / 04 / 2024

Major Kurtköy Evleri adres!

Major Kurtköy Evleri adres!

Firma: Ana Yapı

Proje: Major Kurtköy

Major Kurtköy Evleri projesi Ana Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirildi. Proje konumu gereği metronun hemen yanında ulaşım avantajı sağlayan noktada yükseliyor...



Yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabilen  Major Kurtköy  Evleri projesinde 2+1'den 4+1'e kadar konut alternatifleri sunuluyor. Proje 16 bin 400 metrekare alan üzerine inşa ediliyor.


Ana Yapı imzası taşıyan Major Kurtköy projesi, İstanbul Kurtköy'de hayata geçirildi. Projede lansman öncesi fırsatlar konut alıcılarını bekliyor. 


2+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Major Kurtköy projesinde 2+1 daireler 96 metrekare, 3+1 daireler 120 metrekare, 4+1 daireler ise 142 metrekare büyüklüğe sahip. 


Major Kurtköy Konutları ortak alanlarında, açık/kapalı yüzme havuzu, oyun alanları, fitness center, kafeterya, sauna ve yürüyüş yolları gibi olanaklar da olacak. 


Major Kurtköy nerede?

Major Kurtköy Evleri, Emsey Hastanesi, Atlantis AVM, Sabiha Gökçen Havalimanı, Ersoy Hastanesi, Bahçeşehir Koleji, Doğa Koleji, Viaport AVM ve 3. Köprü Bağlantısına yakın konumda yer alıyor. 


Major Kurtköy Evleri adres!

Adres: Yenişehir Mahallesi, Ekin Sk. No:2, 34912 Pendik/İstanbul


Web: www.majorkurtkoy.com

Telefon: 0216 464 00 00 

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön