24 / 04 / 2024

Makro İnşaat Mavera Başakşehir'de metrekaresi 2 bin 400 TL'ye!

 Makro İnşaat Mavera Başakşehir'de metrekaresi 2 bin 400 TL'ye!

Firma: Makro İnşaat

Proje: Mavera Başakşehir

Makro İnşaat'ın Başakşehir projesi Mavera Başakşehir'in inşaat çalışmaları bu ay içerisinde başladı. Önümüzdeki Aralık ayında ön satışa çıkması planlanan Mavera Başakşehir'de metrekaresi 2 bin 400 TL'den başlıyor...




Mavera Başakşehir projesi  Makro İnşaat  imzasıyla yükseliyor. 3+1'den 8+2'ye kadar daire seçeneklerinin yer aldığı  Mavera Başakşehir  projesinin önümüzdeki Aralık ayında satışa çıkması planlanıyor. 12 katlı 6 blok halinde yükselen Mavera Başakşehir projesinde toplam 274 adet konut  ve 70 adet ticari ünite yer alıyor.


Mavera Başakşehir'de metrekare birim fiyatı 2 bin 400 TL ile 2 bin 600 TL arasında satılıyor. Projede konut büyüklükleri 190 metrekare ile 550 metrekare arasında tasarlandı.


Makro İnşaat'ın inşaat çalışmalarına bu ay içerisinde başladığı Mavera Başakşehir projesinde teslimlerin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. Mavera Başakşehir projesinde 6 adet şelale, geniş ve tematik göletler, yürüyüş alanları, 2 adet kapalı yüzme havuzu, 2 adet fitness salonu, spa, sauna, hamam, çok amaçlı salon, bay/bayan mescid, kreş, aktivite parkları, kapalı otopark, misafir otoparkı, göl cafe - restoran gibi sosyal donatılar bulunuyor.


Avrupa'nın en büyük Sağlık Kentine komşu konumda olan Makro İnşaat'ın Mavera Başakşehir projesi  TEM otoyolu, 3. Çevreyolu bağlantısına yakınlığı ile ulaşım imkanın bol olduğu bir noktada hayata geçiriliyor.



0212 659 62 22

www.makroinsaat.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön