19 / 04 / 2024

Makrom Yapı yöneticilerinden kimler serbest bırakıldı?

Makrom Yapı yöneticilerinden kimler serbest bırakıldı?

İstanbul Esenyurt ve Tuzla'da projede olmayan konutları birden fazla kişiye sattığı gerekçesiyle gözaltına alınan Makrom Yapı yöneticilerinden 4 kişi serbest bırakıldı, işte serbest bırakılan Makrom yöneticileri...




İstanbul Esenyurt ve Tuzla'da projede olmayan konutları birden fazla kişiye satarak 50 milyon TL'nin üzerinde haksız kazanç sağlayan Makrom Yapı'nın 17 yöneticisi gözaltına alınmıştı. Yapılan son açıklamaya göre Makrom Yapı'dan Ahmet Kayıkçı, Kerime Bakırcı, Gülsüm Taylan ve Erkan Topaloğlu serbest bırakıldı, Makrom Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı'nın ise tutukluluğu devam ediyor.

 

Ne olmuştu?

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Mali Şube Ekipleri'nin yaptığı operasyonda Lütfü Bakırcı, Osman Nuri Bakırcı, Mazhar Bakırcı, Vahap Turgut, Emine Turgut Bakırcı, Mehmet Kaya ve Adem Kayıkçı gözaltına alınmıştı.



Petek Dinçöz tanıtmıştı

Üç yıl önce tanıtımı yapılan Makrom Tek projesinin reklam yüzü Petek Dinçöz'dü. Şirketin, konut projeleri yanı sıra yurtiçi ve yurtdışında da otel projeleri bulunuyordu, ancak söz konusu projelerin hiçbirine başlanmadı.


Makrom Yapı projeleri:

-Makromtek Esenyurt

-Makromtek Tuzla

-Tuğba Residence

-Paralel 264

-Kula Termal Devremülk

-Makrom City

-Myesgarden

-Esmia İstanbul



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön