19 / 04 / 2024

MAKÜ'nün yeni tesisi sınırları aştı!

MAKÜ'nün yeni tesisi sınırları aştı!

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, yeni tesisi yatırımına hızla devam ediyor. İnşaatı devam eden Alternatif Sporlar, Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezi Projesi'nde sona gelindi.



Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, yeni tesis yatırımlarına doymuyor. Yapılan tesisler ile sınırları aşan MAKÜ'nün Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezi Projesi'nde sona yaklaşılıyor.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz, inşaatı devam eden Alternatif Sporlar, Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezi Projesi alanında incelemelerde bulundu. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nın desteğiyle temeli atılan projenin bölgenin gelişimine katkı sağlaması bekleniyor.

MAKÜ'nün sahip olduğu projeyi incelediklerini söyleyen Rektör Korkmaz, "Öğrenciler burada uygulamalı eğitim alacak. Sektör ise üniversitenin sunmuş olduğu akademik ve teknik kapasite içerisinde buradan hizmet satın alacak. Bu anlamda bu projenin Burdur sınırlarını aşan, Türkiye'de ses getirecek bir proje olduğuna inanıyoruz" açıklamasında bulundu.


Geri Dön