20 / 04 / 2024

Makyol İnşaat, konut sektörüne girecek!

Makyol İnşaat, konut sektörüne girecek!

Makyol İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Savaş çebi, Beylikdüzü ve Anadolu Yakası'nda arsaları bulunduğunu bu stoğu değerlendirerek konut sektörüne de girmeyi planladıklarını söyledi



Makyol inşaat, Etiler'de inşaatı devam eden 5 yıldızlı otel yatırımında Starwood grubu bünyesindeki Le Meridien markasıyla anlaştı. 150 milyon dolara malolan ve mayıs 2011 yılında açılacak Le Meridien Etiler İstanbul Otel 260 odadan oluşacak. Proje 206 standart oda ve 26 suitin yanı sıra kısa ve uzun dönemli kiralama yapılabilecek servisli daireler de yer alacak. Otelde 2 bin metrekarelik toplantı salonu, 600 kişilik balo salonu ile 1700 metrekarelik SPA alanı da yer alacak. Makyol İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Savaş çebi, İstanbul'daki ikinci otelleri olacak Le Meridien dışında turizm alanındaki yatırımlarının devam edeceğini açıkladı. çebi, Boğaz hattı, Sultanahmet ve Taksim bölgesiyle ilgilendiklerini söyledi.

KONUT DA YAPACAK
Makyol Turizm Grup Başkanı Göktuğ Özdemir ise Le Meridien ile anlaşmadan önce aralarında Ortadoğulu Jumeirah gibi grupların da bulunduğu 12 markayla görüştüklerini söyledi. Turizm yatırımlarının toplam tutarının 550 milyon dolar olduğunu açıklayan Özdemir, bu rakamı 3-4 yıl içinde 1 milyar dolar seviyesine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. çebi, Beylikdüzü ve Anadolu Yakası'nda arsaları bulunduğunu bu stoğu değerlendirerek konut sektörüne de girmeyi planladıklarını söyledi.
Sabah/Dilek Taş

 


Geri Dön