26 / 04 / 2024

Malatya Büyükşehir Belediyesi 27 Kasım'da toplanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi 27 Kasım'da toplanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantılarının 2. oturumu gerçekleştirildi, saat 14.00’de başlayan meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanırken, bazı gündem maddeleri komisyonlara havale edildi.




Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantılarının 2. oturumu, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

 

Meclis toplantısına Meclis Başkanvekili Hasan Göğüs Başkanlık etti. Saat 14.00’de başlayan meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanırken, bazı gündem maddeleri komisyonlara havale edildi. Bazı gündem maddeleri ise bir sonraki toplantıya ertelendi.

 

MASKİ Genel Müdürlüğünün Malatya merkez 7 mahalle de yapacağı içmesuyu işleri için kredi kullanılması hususunda Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a yetki verilmesi kabul edilirken,  Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığının ücret tarifesi ile ilgili teklifi de görüşülerek kabul edildi.

 

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi 3. oturumun 27 Kasım Cuma günü saat 14.00’de yapılması kararlaştırıldı.

 

MASKİ GENEL KURUL TOPLANTISI

 

Büyükşehir Belediye Meclis toplantısının ardından MASKİ Genel Kurulu toplantısı yapıldı. 4 gündem maddesiyle toplanan kurul 2016 yılı Performans Programı hakkında Plan ve Bütçe Komisyonunun raporu görüşülerek kabul edildi. Diğer gündem maddelerinin ise 27 Kasım Cuma günü saat 15.00’de yapılacak toplantıda görüşülmesi kararlaştırıldı.  


Malatya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön