29 / 03 / 2024

Maltepe Adalife'da fiyatlar 560 bin TL'den başlıyor!

Maltepe Adalife'da fiyatlar 560 bin TL'den başlıyor!

Çolakoğlu Gayrimenkul Danışmanlık güvencesi ve kalitesi ile inşa edilen ve Maltepe'nin en merkezi yerinde bulunan Metro'ya ve E-5'e yaklaşık 500 metre mesafede bulunan AdaLife Evleri yaşam kalitenizi arttırıyor.



Çolakoğlu Gayrimenkul Danışmanlık güvencesi ve kalitesi ile inşa edilen ve Maltepe'nin en merkezi yerinde bulunan Metro'ya ve E-5'e yaklaşık 500 mt mesafede bulunan AdaLife Evleri yaşam kalitenizi arttırıp modern ve nezih bir yaşamla sizi alıp Marmara denizinin masmavi derinliklerine götürecek…

 

Toplam 7000m2 inşaat alanı ve 5500m2 yeşil alana konumlandırılmış olan  AdaLife 5 blok ve 116 daireden oluşuyor. Bloklar tamamlanmış ve hali hazırda oturum başlamış durumda. Beklenen E blok satışlarımız da başlamıştır. Proje konut tipi olarak, 135 m2, 145 m2  ve 148 m2 büyüklüklerde 3+1 dairelerden oluşuyor.

 

5.kattan itibaren deniz ve ada manzarasına hakim olan AdaLife'da, Merkezi Sistem (ısı pay ölçer) ısıtma,full ankastre ( ocak, davlumbaz, fırın, bulaşık makinesi ) , jakuzi, kamelyalar,oyun odası, oyun parkı, fitness center, bilardo, masa tenisi, kapalı otopark, profesyonel güvenlik, apartman görevlisi, kapalı devre kamera sistemi ve daha birçok seçenek bulunuyor.

 

AdaLife' ı diğer projelerden ayıran en önemli özelliklerden bir tanesi de dairelerdeki tüm aboneliklerin Çolakoğlu Gayrimenkul Danışmanlık tarafından alınması...

 

Yaşamın başladığı ve satışların hala devam ettiği AdaLife Maltepe'de İSKANI alınmış, hemen teslim dairelerin fiyatları 560 bin TL'den başlıyor. Projeden Konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.

 

AdaLife'ta yaşam kalitenizi daha da arttırmak amacı ile her daireye özel otopark alanı ve jeneratör hizmeti sunuluyor. Bir yanında Süreyyapaşa Korusu ile çevrili olan AdaLife Evleri, E5 Karayolu ve Metro'ya 500 m, sahil yoluna 3 km, Bostancı İDO iskelesine 5 km mesafede konumlanıyor. Çevresinde süper marketler, özel sağlık merkezi, sağlık ocağı, ortaokul, anaokulu, Maltepe Devlet Hastanesi, Süreyyapaşa Hastanesi ve Maltepe Üniversitesi bulunan Adalife’da Metro ile Maltepe Park Carrefour’a da ulaşım çok kolay.

 

Haftanın hergünü açık olan Satış ofisi, sitenin içinde hizmetinizde.

 

 

Adalife'ta 830 bin TL'ye! Hemen teslim!


Geri Dön