26 / 04 / 2024

Maltepe Burgu Kule satış ofisi!

Maltepe Burgu Kule satış ofisi!

Firma: DAP Yapı

Proje: Burgu Kule

Maltepe Burgu Kule satış ofisi telefon numarası ve adres bilgisi şöyle: Altayçeşme mahallesi Seçkin sokak, Maltepe / İstanbul - Satış ofisi telefon numarası: 444 33 39



2 blok halinde yükselen  Burgu Kule  projesi lokasyon olarak İstanbul Maltepe'de konumlandırılıyor. Maltepe Burgu Kule satış ofisi iletişim bilgilerinden önce projenin detaylarından bahsedelim. 


Blokların 22 katlı olarak tasarlandığı Burgu Kule Evlerinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde konutlar bulunuyor.  DAP Yapı  imzası taşıyan Burgu Kule Konutlarında satışlar devam ediyor.


Maltepe Burgu Kule satış ofisi iletişim bilgisinden önce konutların alanlarından bahsedelim. Burgu Kule Konutlarında yer alan 1 oda 1 salon daireler 43-73 metrekare 2 oda 1 salon daireler 83-103 metrekare arasında değişiyor.


Burgu Kule Konutlarında Türk hamamı, yüzme havuzu, masaj odası, sauna ve koşu parkurları gibi imkanlar mevcut. Maltepe Burgu Kule satış ofisi ile 444 33 39 no'lu telefon ile irtibata geçebilirsiniz.


Dap Yapı Burgu Kule projesi nerede?

1 oda 1 salon daireler 420 bin TL'den,

2 oda 1 salon daireler ise 568 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Dap Burgu Kule Maltepe nerede sorusunun yanıtı şöyle: 


Dap Yapı Burgu Kule nerede?

Maltepe Burgu Kule projesi adres: Altayçeşme mahallesi Seçkin sokak, Maltepe İstanbul


Maltepe Burgu Kule satış ofisi:

Telefon: 444 33 39

Web adres: www.dapburgukule.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön