24 / 04 / 2024

Maltepe Marmaroom Konutları'nda 48 ay 0 faizle!

Maltepe Marmaroom Konutları'nda 48 ay 0 faizle!

Firma: Evko Meot İnşaat

Proje: Marmaroom

Evko Meot İnşaat imzası ile inşa edilen Maltepe Marmaroom projesinde dairelerin fiyatları 288 bin liradan başlıyor. Projede 48 ay vade farksız taksit yapılıyor.



Marmaroom projesi hakkında detaylı bilgi ve avantajlar için tıklayın


Maltepe'de hayata geçirilen  Marmaroom  projesinde satışlar devam ediyor.  Evko Meot İnşaat  tarafından inşa edilen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatifleri bulunuyor. 


Maltepe Marmaroom Evleri'nden araçla D-100 (E-5) karayolu ve Maltepe/Huzurevi Metro istasyonlarına 4 dakikada, Maltepe merkeze ve Sahilyolu’na 5 dakika, Bağdat Caddesi’ne ise 10 dakikada ulaşım sağlanıyor. 


Maltepe Marmaroom Evleri'nde toplam daire bedelinin yüzde 50'si peşinat olarak ödendiğinde kalan bedel için 48 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor. 


Maltepe Marmaroom Evleri'ndeki 1 oda 1 salon fiyatlarının 288 bin TL'den, 2 oda 1 salon fiyatlarının 372 bin TL'den, 3 oda 1 salon fiyatlarının ise 517 bin TL'den başlıyor.


Squash, kreş, basketbol, açık-kapalı yüzme havuzu, kafeterya, oyun alanları, fitness merkezi, çocuk havuzu, masa tenisi gibi alanları yer aldığı Marmaroom projesi 13 bin metrekare arsa alanına sahip.  


Maltepe  Marmaroom  adres:

Zümrütevler Mahallesi, Nil Caddesi, Çağlayan Sokak - Maltepe


Maltepe Marmaroom iletişim

Telefon: 444 37 65

Web Adresi: http://marmaroom.com


projeye sor



Geri Dön