28 / 03 / 2024

Maltepe Nish İstanbul'da 965 bin TL'ye 3+1!

Maltepe Nish İstanbul'da 965 bin TL'ye 3+1!

Özyazıcılar İnşaat ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kiptaş ile hasılat paylaşımı yöntemiyle hayata geçirilen Nish İstanbul'da satışlar devam ediyor. 3+1 konutların fiyatı 965 bin liradan başlıyor



İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki  Kiptaş  ile hasılat paylaşımı yöntemiyle hayata geçirilen Nish İstanbul'da 2 bin 300 konut bulunuyor. Sitede 160 bin metrekare peyzaj alam, oyun parkları, dinlenme ve seyir alanları ile site içi dolaşım alanları yer alıyor. Konutlar 1+1 'den başlıyor ve 4+1 e kadar 9 farklı seçenekte konumlanıyor. Şirket yetkilileri konutların çoğunluğunun satıldığını ve satışta sadece 3+1 konutların kaldığını dile getirdi. Konutların yüzde 80'inin kapanmaz deniz manzarasına hakim olduğunu aktaran yetkililer,"Adalar'ın tam karşısında, Yalova'dan Sarayburnu'na nefes kesen bir manzaramız var. Bizden konut alanlar Süreyyapaşa'nın tertemiz havasını doyasıya yaşayacak ve eşsiz bir doğanın içinde olacak" bilgisini verdi. Sitede 4 açık yüzme havuzu bulunuyor. 


Welness Merkezi ile birlikte tüm aktiviteleri kapsayan Nish Club, site sakinlerine üyelik esası ile hizmet veriyor. Yetkililer yine tenis kortları, voleybol ve basketbol sahalarının da site sakinlerinin tüm spor ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandığını aktarıyor. 


http://www.nishistanbul.com/


Bugün 


Geri Dön