19 / 04 / 2024

Maltepe Seyr-i Adalar iletişim!

 Maltepe Seyr-i Adalar iletişim!

Firma: Yapı Yatırım

Proje: Seyr-i Adalar

İstanbul Anadolu yakasında hayata geçirilen Maltepe Seyr-i Adalar iletişim bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Seyr-i Adalar Maltepe'de daire tipleri 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı...



Maltepe  Seyr-i Adalar  iletişim bilgisini paylaşmadan önce proje hakkında bilgi verelim. 


Seyr-i Adalar İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Seyr-i Adalar Maltepe  Yapı Yatırım  tarafından hayata geçiriliyor. 



Toplam 120 daireden oluşan Maltepe Seyr-i Adalar'da daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projede yer alan dairelerin alan büyüklükleri ise 122 metrekare ile 168 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 



Seyr-i Adalar projesinin sosyal imkanları arasında Hobi Salonu, Göleti, süs Havuzu, Kamelyaları, Bay/Bayan Fitness Salonu, Bay/Bayan Saunası, Basketbol Sahası ve Yürüyüş Parkuru  2 kat kapalı otopark ve en üst katta özel teras cafesi, 7/24 Güvenliği, Çocuk Parkı, Çocuk Kulübü mevcut. 



Seyr-i Adalar Maltepe fiyatları ve Maltepe Seyr-i Adalar ödeme koşullarını 0216 366 66 70 numaralı satış ofisini arayarak öğrenebilirsiniz. Projeden banka kredisi kullanılarak konut sahibi olunabiliyor. 



Maltepe Seyr-i Adalar nerede?



Ofisim İstanbul İş Merkezi, Tugay Yolu Cad.

N:20, B Blok K:16 Maltepe / İstanbul




Maltepe Seyr-i Adalar iletişim!


Telefon: 0216 366 66 70



Maltepe Seyr-i Adalar iletişim!

Web adresi: www.seyr-iadalar.com



projeye sor



Geri Dön