29 / 03 / 2024

Manas Üniversitesi prefabrik binalar yaptıracak!

Manas Üniversitesi prefabrik binalar yaptıracak!

Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi, fen, ziraat ve veteriner fakültelerine prefabrik binalar yaptırmak üzere ihale açtı. Buna göre 3 bin 500 metrekare inşaat alanında hafif çelik iskeletli, prefabrik binalar yaptırılacak



Buna göre 3 bin 500 metrekare inşaat alanında hafif çelik iskeletli, prefabrik binalar yaptırılacak. İhale, Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi Satın Alma ve İhale Yönetmeliğine göre, anahtar teslimi götürü bedelle, 22 Ekim 2010 tarihinde saat 14.00"te Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesinde (Bişkek/Kırgızistan) gerçekleştirilecek.

İşin süresi yer tesliminden itibaren 90 gün olarak belirlendi. Yerli ve yabancı isteklilere olan ihalede katılımcılar şartnameyi, Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi Yapı İşleri Dairesi Başkanlığı veya Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi  Ankara  İrtibat Bürosu Müdürlüğü, YÖK Başkanlığı ek binasından satın alabilecekler.

şžartnameye göre, hazırlanacak olan teklif mektupları, ihale saatine kadar Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi Yapı İşleri Dairesi Başkanlığına anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek. Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşmesi imzalanacak. İstekliler, ihalede teklif edilen bedelin yüzde 3 ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek olan ihaleye konsorsiyum ve/veya herhangi bir şekilde düzenlenmiş ortaklık olarak teklif verilemeyecek.

-ODTÜ İHALELERİ-

Bu arada Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Rektörlüğü, Bilimsel Araştırma Projeleri kapsamında çeşitli bölümler için malzeme alımı için ihale açtı. İhaleler, 'pazarlık usulü' ile gerçekleştirilecek. Buna göre Gıda Mühendisliği bölümü için 1 set kromatografi ve spektroskopi analiz sistemi, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümü için 1 kalem elektrik motorları deney seti ve aksesuarları, 1 Kasım 2010 tarihinde saat 11.00 ile 14.00 arasında yapılacak olan ihale ile satın alınacak.

Ayrıca Makine Mühendisliği için 7 kalem laboratuvar cihazları ihalesi 2 Kasım 2010 tarihinde saat 14.00"te, Kimya Mühendisliği bölümü için 2 kalem laboratuvar cihazlarının ihalesi ise 3 Kasım 2010 tarihinde saat 14.00"te yapılacak.

Rektörlük, Maden Mühendisliği bölümü için sallantılı masa ve tek kompartımanlı jig ihalesini 4 Kasım 2010 tarihinde saat 14.00"te, kimya bölümü için 3 kalem laboratuvar cihazları ihalesini 5 Kasım 2010 tarihinde saat 14.00"te gerçekleştirecek.

İhaleler belirtilen tarihlerde merkez mühendislik binasında yapılacak. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif en düşük fiyat esasına göre belirlenecek olan ihalelere yerli firmalar katılabilecek. İstekliler söz konusu ihalelere ait   artnameyi, ODTÜ Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğünden her ihale için ayrı bedel ödeyerek satın alabilecekler.

Bu arada katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3"ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. İhaleye konsorsiyumlar teklif veremeyecek.
AA


Geri Dön