18 / 04 / 2024

Manisa Gölmarmara'da sıra üst yapıda!

Manisa Gölmarmara'da sıra üst yapıda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesine bağlı Kılcanlar Mahallesi’nde MASKİ Genel Müdürlüğü’nün tamamladığı altyapı çalışmalarının ardından parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.




Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında olan hemen her bölgede bir çalışma yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ Genel Müdürlüğü’nün altyapı çalışmalarını tamamladığı yerlerde parke taşı ve yol düzenleme çalışmalarıyla vatandaşa rahat bir nefes aldırdı. MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Gölmarmara ilçesine bağlı Kılcanlar Mahallesi’nde tamamladığı altyapı çalışmalarının ardından parke taşı döşeme çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi, mahallelinin yüzünü güldürdü. Yağışlar öncesi çalışmanın başlamış olmasından mutlu olduğunu ifade eden Kılcanlar Mahallesi sakinleri, kış koşullarında yepyeni yollarda araç ve yaya trafiğinin gerçekleşeceğini belirterek, Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Hedef Çalışmaları En Kısa Sürede Bitirmek

Parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen ve vatandaşlara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen, çalışmaları kısa sürede tamamlayarak, Kılcanlar Mahallesi’ne yepyeni ve modern yollar kazandıracaklarını söyledi. Mahalle sakinlerinin taleplerini de dinleyen Cülen, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde 17 ilçenin tüm mahallelerinde en güzel hizmetleri yerine getirmenin çabasını gösterdiklerini söyledi.



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön