25 / 04 / 2024

Manisa Kula caddeleri yenileniyor!

Manisa Kula caddeleri yenileniyor!

Yunus Emre Caddesi, Tabduk Emre Caddesi ve Şehitler Caddesinde adım adım sona yaklaşılıyor. Çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları ile tamamlanacak olan caddeler şimdiden görenleri kendisine hayran bırakıyor.




Yunus Emre Caddesi, Tabduk Emre Caddesi ve Şehitler Caddesinde adım adım sona yaklaşılıyor. Çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığı caddelerde; Zemin tuğlası döşemesi ve ışıklandırma işlemlerinin büyük bir kısmı tamamlandı. Çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları ile tamamlanacak olan caddeler şimdiden görenleri kendisine hayran bırakıyor.


Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanı Bahadır Özkan ve Peyzaj Mimarı Seçil Kartal Eren ile birlikte çalışmaların hızla devam etiği caddelerde çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışması yapılacak alanları inceledi. İncelemede bulunan ve vatandaşlarında fikirlerini alan Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; " Vatandaşlarımızın sabırla tamamlanmasını beklediği caddelerimizin tamamlanmasına çok az bir zaman kaldı. Yunus Emre Cadde'si, Tabduk Emre Cadde'si ve Şehitler Cadde'lerinin çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmaları tamamlanması ile estetik ve modern Kulamızın modern yüzü olan caddelerimize kavuşacağız. Kulalı hemşehrilerimiz bu çalışmaların bitmesini büyük bir sabırla bekledi. Yapılan çalışmaların sadece yol çalışması olmadığı, yolların altının da geleceğe hazırlandığını çok iyi biliyorlar. Kula altyapı sorunları yaşayan bir İlçe. Bu sorunlar artık yapılan çalışmalar sayesinde tarihe kavuşuyor. Kulalı hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, iyi günlerde kullanmalarını temenni ediyorum" dedi.


Kula Belediyesi 


Geri Dön