23 / 04 / 2024

Manisa Ören modern yollara kavuşuyor!

Manisa Ören modern yollara kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Ören Mahallesi’nin yollarını yenilemek amacıyla kilit parke taşı döşeme çalışmalarını başlattı.




Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Ören Mahallesi’nin yollarını yenilemek amacıyla kilit parke taşı döşeme çalışmalarını başlattı. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen içme suyu ve kanalizasyon projelerinin tamamlanmasının ardından başlayan üstyapı düzenleme projesini Yol Şube Müdürü Fevzi Demir de inceledi. Ekiplere çalışmalarında kolaylıklar dileyen Demir, mahalle halkına da yenilenen yolların hayırlı olmasını diledi. Demir, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, vatandaşlarımızın hayatına dokunacak işlerin ivedilikle sürdürülmesi için bizleri destekliyor ve bize güç veriyor. Bu doğrultuda halkımızın yıllardır beklediği hizmetleri, ekiplerimizle gerçekleştiriyoruz. MASKİ çalışmalarının ardından bordür ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başladık. Mahalle halkımıza hayırlı olsun, kazasız belasız kullansınlar” diye konuştu.

Çalışmalar Bizleri Mutlu Ediyor

Ören Mahallesi Muhtarı Selahattin Bekcan da Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği çalışmaları değerlendirdi. Bekcan, “MASKİ 3 bin metre kanalizasyon, 2 bin 250 metrelik içme suyu altyapı çalışmalarını tamamladı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından da kilit parke taşı işinin yapımına başlandı. 20 bin metrekarelik taş döşenecek. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön