16 / 04 / 2024

Manisa Salihli OSB 2. Etap'ta 24 firmaya yer tahsisi!

Manisa Salihli OSB 2. Etap'ta 24 firmaya yer tahsisi!

Manisa Salihli Belediye Meclisi 2019 yılının ilk meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda Manisa OSB 2. Etap'ta 24 firmaya yer tahsisi yapıldığı açıklandı.



Manisa Salihli Belediye Meclisi 2019 yılının ilk meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Zeki Kayda başkanlığında düzenlenen toplantıda OSB ile ilgili bilgiler verildi. 

Karar Gazetesi'nde yer alan habere göre, Salihli Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısında 6 gündem maddesini görüşüp karara bağladı. Belediye Meclis Salonunda yoklama ve geçmiş meclis kararlarının dağıtılması ile başlayan toplantıda konuşan Zeki Kayda, yeni yılda önemli işlere imza atacaklarına vurgu yaptı. 

Başkan Zeki Kayda, "2019, ilçemizin yılı olacak” dedi. 2019 yılının ilk toplantısını gerçekleştirmek için bir araya geldiklerini belirten Başkan Kayda, “Tüm hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler diliyorum. 2019 yılında yeni projelerimiz ile Salihlimize hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Toplantıda denetim komisyonuna MHP’den İrfan Demir, İsa Yıldırım ve Gürol Ersoy, CHP’den Mehmet Çakır ile AK Parti’den Mevli Pehlivan gizli oylama sonucu seçildi. Kırveli Mahallesi 3600 ada 1 parselin konut alanından depolama alanına dönüştürülmesi, Adala Mahallesindeki 672 nolu taşınmazın konut alanından belediye hizmet alanına dönüştürülmesine ilişkin plan değişikliği ile Botaş’ın Durasıllı Mahallesi’ndeki talebi kabul edildi.

Ocak ayı toplantısında OSB ile ilgili konuşan Başkan Kayda, OSB 2. Etapta 24 firmaya yer tahsisi yaptıklarını açıkladı. Kayda, 1. ve 2. Etaptaki fabrikaların üretime başlamasıyla birlikte toplam 10 bin kişiye iş imkanı sağlayacaklarını anlattı. 


Geri Dön