19 / 04 / 2024

Manisa Ulupark'taki yürüme yolları ve bordürler yenileniyor!

Manisa Ulupark'taki yürüme yolları ve bordürler yenileniyor!

Manisa Belediyesi, tarihi Ulupark’ta sesli ve ışıklı havuz düzenlemesine başladı, yürüme yollarının ve bordürlerinin de yenileneceği çalışmayla, Ulupark’ın çehresinin değişeceği belirtildi



Kent genelinde eskiyen ve bozulan park ve yeşil alanları yenileyen Manisa Belediyesi, bu kapsamda Ulupark’ta da çalışma başlattı. 


Parkın yürüme yolları ve bordürleri yenilenirken, içerisine de 512 metrekare büyüklüğünde sesli ve led ışıklı havuz yapılacak. Manisa Belediyesi olarak kentteki değişimi, şehrin her bölgesine ulaştırmayı amaçladıklarını ifade eden Fen İşlerinden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Yüksek Makine Mühendisi Cem Çöllü, “Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün önderliğinde başlattığımız Manisa’daki değişim devam ediyor. Bu kapsamda, tarihi Ulupark’ta da bu değişimi başlattık. Parkın yürüyüş yolları ve bordürleri yılların getirdiği kullanımdan dolayı eskimiş ve bozulmuştu. Bu nedenle kentimizin merkezinde bulunan ve vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı bu parkı yenilemek için bu çalışmayı başlattık” dedi.


Hemşerilerimiz burada güzel vakit geçirecek


Başlatılan yenileme çalışması kapsamında Ulupark içerisine yaklaşık 512 metrekare büyüklüğünde bir süs havuzu da inşa ettiklerini belirten Çöllü, “Yaptığımız çalışmayla, bir benzeri Antalya’da bulunan süs havuzunun aynısını Ulupark’a da kazandıracağız. Süs havuzumuz sesli, ışıklı olarak hem göze, hem de kulağa hitap edecek. Diğer süs havuzlarından farkının bulunduğu bu havuzda sese göre ışıklar ile uyumlu bir şekilde hareket eden fıskiyelerden çıkan suların üzerine herhangi bir nesnenin fotoğrafı siluet olarak yansıtılabilecek. Bahar ayları gelmeden bitirmeyi planladığımız çalışmamız tamamlanınca, hemşerilerimiz burada güzel vakit geçirecek” diye konuştu.


Manisa Belediyesi


Geri Dön