24 / 04 / 2024

Manisa'daki Eski Garaj Yeni Proje’nin sözleşmesi imzalandı!

Manisa'daki Eski Garaj Yeni Proje’nin sözleşmesi imzalandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Manisa’ya kazandıracağı büyük projeler arasında yer alan ‘Eski Garaj Yeni Proje’nin sözleşmesi imzalandı.




Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından eski garaj olarak bilinen alana yapılacak olan, içerisinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, Kent Müzesi, bin tezgahlık pazaryeri, bin 500 kişilik salon, sinema salonu, kütüphane, kültür merkezi ve gençlik merkezinin yer alacağı ‘Eski Garaj Yeni Proje’nin sözleşmesi imzalandı. 


Yüklenici firma yetkilileri ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu arasında imzalanan protokolle projenin iş yapım süresi 750 gün olarak açıklandı.

 

550 milyon TL'lik proje


İmza töreninde açıklamalar yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu konuyla ilgili olarak, “Manisa’mız için yeni bir dönüm noktasının imzasını atmış bulunuyoruz. Hayata geçireceğimiz bu iki projenin bedeli 550 milyon lira. Manisa’mıza hayırlı olsun.” diye konuştu.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi

 

 


Geri Dön