25 / 04 / 2024

Manisa'nın imar planları masaya yatırıldı!

Manisa'nın imar planları masaya yatırıldı!

Manisa’da 1989 yılından bu yana yapılmayan imar planlarının masaya yatırıldığını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hedeflerinin en kısa sürede bu çalışmaları tamamlamak olduğunu söyledi.



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Başkan Yardımcısı Atilla Efendioğlu ile beraber Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Manisa’nın en önemli sorunlarının başında gelen imar planları ile ilgili çalışmaların geldiği nokta hakkında görüş alışverişi yapılan ziyarette, çalışmalarda gelinen son nokta hakkında bilgiler konuşuldu.

Yapılan ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya ve Genel Sekreter Yardımcıları Ali Öztozlu ile Ramazan Burak Aslay da yer aldı. Manisa’da 1989'dan bu yana yapılmayan imar planlarının masaya yatırıldığını söyleyen Başkan Ergün, hedeflerinin en kısa sürede bu çalışmaları tamamlayarak, Manisa’ya nefes aldırmak olduğunu belirtti. Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler Belediyesi ve Yunusemre Belediyesinin bu konuda yoğun bir çalışma içinde olduğunu dile getiren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de, şehre en hayırlı planı ortaya çıkarmak için çalıştıklarını söyledi.


Geri Dön