28 / 03 / 2024

Manisa'ya 200 kişilik yurt müjdesi!

Manisa'ya 200 kişilik yurt müjdesi!

Manisa'nın Salihli ilçesinde, Salihli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı tarafından Türkbirliği Anadolu Lisesi bahçesine inşa edilecek olan 200 kişilik öğrenci yurdunun protokolü törenle imzalandı.




Manisa'nın Salihli ilçesinde, Salihli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı tarafından Türkbirliği Anadolu Lisesi bahçesine inşa edilecek olan 200 kişilik öğrenci yurdunun protokolü törenle imzalandı. Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, yurdun 2 milyon 582 bin liraya mal olacağını ve 9 ay içinde tamamlanacağını söyledi. 


"Önemli bir yatırım"

Toplam 3 kattan oluşan öğrenci yurdunun, 3 bin 153 metrekare toplam kapalı alana sahip olacağını belirten Peynircioğlu, "Yurtta odalar 2'şer kişilik olacak. Yurt, Salihli ve öğrencilerimize hayırlı, uğurlu olsun" dedi. Eğitime en büyük yatırımların AK Parti iktidarı döneminde yapıldığını belirten Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, "İlçedeki öğrenci yurdu sıkıntısının çözümü için önemli bir yatırım daha hizmete giriyor. Ayrıca 2015 yılı programına, Salihli Ticaret Meslek Anadolu Lisesi binası ve kapalı spor salonu yatırımları da dahil edildi. Salihli'nin eğitim kalitesini artırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön