26 / 04 / 2024

Mar Yapı Gplus 'ta ofislerin metrekaresi 4 bin liradan başlıyor!

Mar Yapı Gplus 'ta ofislerin metrekaresi 4 bin liradan başlıyor!

Firma: Mar Yapı

Proje: G Plus

Güneşli’de hayata geçirilen G Plus projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. Projedeki ofiserin metrekare birim fiyatı minimum 4 bin lira olarak belirlendi...




Konum olarak Güneşli’de yer alan  G Plus  projesi  Mar Yapı  tarafından yükseliyor. Ofis, rezidans ve alışveriş merkezi gibi çoklu yaşam alanlarını barındıran G Plus at Divan Residence projesinde satış süreci devam ediyor. İnşaat alanı 32 bin metrekareye yayılan Güneşli G Plus, 3 etaptan meydana geliyor. Projedeki 47 metrekare stüdyo daireler 227 bin lira, 60 metrekare 1+1 daireler ise 290 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Mar Yapı Gplus ta ofislerin metrekaresi 4 bin liradan başlıyor! 


254 adet rezidans, 40 mağaza ve ofis birimlerinin bulunduğu Divan Residence 'da ofislerin metrekare birim fiyatları 4 bin lira olarak belirlendi. Projedeki ofislerin alan büyüklüğü  77 metrekareden başlıyor, 146 metrekareye kadar yükseliyor. 


Banka kredisi kullanımına uygun satışların sürdüğü G Plus at Divan Residence 'da teslimatlar 2013 yılının Aralık ayında yapılacak.Projede  fitness salonu,  fin hamamı, güvenlik , spa ve sauna merkezi ve kapalı otopark yer alıyor.G Plus Güneşli projesi E-5 ile TEM otoyolunu birbirine bağlayan Basın Ekspres yolundaki lokasyonu ile ulaşım kolaylığı sağlıyor.




0 212 543 76 77

http://www.gplus.com.tr

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön