27 / 04 / 2024

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.



2006 yılında kurulan Mar Yapı, kısa sürede Türkiye'nin en yenilikçi gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri haline geldi. Mükemmeliyetçi bir anlayışla imza attığı projeler Cityscape, WAF, MIPIM Architectural Review gibi uluslararası yarışmalarda ödüller kazandı. Çevreye karşı duyarlı ve modern mimarinin seçkin örneklerini vererek tasarladığı projeleriyle, yenilikçi, sürdürülebilir bir yaşam tarzı oluşturan Mar Yapı, müşterilerine modern mimarinin şık, işlevsel ve seçkin örneklerini bir arada sunuyor.


Mar Yapı halen Güneşli Basın Ekspres Yolu’nda G Rotana, G YOO Inspired by Starck, Bayramoğlu’nda G Marin Managed by Divan projelerini sürdürüyor.


2013’te başlayan rezidans otel ve mağazalardan oluşan G Rotana, otel zinciri Rotana’nın kira garantili kiralama hizmetiyle yatırımcılarına büyük avantaj sunacak. Minimalist, yalın, anıtsal, 31 katlı üçgen kule olarak tasarlanan G Rotana, 2013 MIPIM Future Project Awards ödülüne layık görüldü.


2014 yılında başlayan G YOO Inspired by Starck ile Miami, Londra, Berlin, St. Petersburg, New York, Moskova, Paris, Buenos Aires, Hong Kong, Münih ve Toronto gibi dünyanın en önemli metropollerinde imzası bulunan Yoo markası G projesiyle bir araya geliyor.


Divan Suites İstanbul G Plus oteli ve Divan Residence at G Plus ile Güneşli’ye Divan kalitesini taşıyan Mar Yapı, yine Basın Ekpres Yolu üzerinde Divan Residence at G Tower projesini sürdürüyor. Mar Yapı Bodrum Yalıkavak’ta yazlık anlayışını değiştirecek bir proje üzerinde çalışıyor.


Geri Dön