20 / 04 / 2024

Mar Yapı TRI-G projesi ofis kategorisinde MIPIM'den ödül aldı!

 Mar Yapı TRI-G projesi ofis kategorisinde MIPIM'den ödül aldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM ve Architectural Review Dergisi’nin düzenlediği Future Awards 2013’te Mar Yapı’nın TRI-G projesi ödüle layık görüldü. 12 kategoride ödüllerin verildiği yarışmada TRI-G ofis kategorisinde birincilik ödülünün sahibi




Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM Türk ekonomisinin artan gücü ve Türk firmalarının başarıları nedeniyle bu yıl Türkiye’yi “Onur Ülkesi” olarak belirledi. Türk gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarının katılacağı fuar kapsamında prestijli mimarlık dergisi Architectural Review tarafından düzenlenen Future Awards 2013’e de Türk projeleri damga vurdu. 


Konutlar, karma yapılar, kentsel projeler gibi on iki farklı kategoride ödüllerin verildiği Future Awards 2013’te Suyabatmaz&Demirel tarafından tasarlanan TRI-G projesi ofis kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü. Mar Yapı tarafından hayata geçirilecek TRI-G projesi 13 Mart 2013’te Cannes’da düzenlenecek törende ödülünü alacak.    


 Mar Yapı TRI-G projesi ofis kategorisinde MIPIM den ödül aldı!


Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök gayrimenkul sektörünün her alanından temsilcilerin buluştuğu MIPIM’e ikinci kez ödül almaya gidecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Rekabetin oldukça yoğun olarak yaşandığı mimarlık alanında Türkiye, peşi sıra aldığı ödüllerle başarısını ortaya koymaktadır. Markalı konut projelerinin gelişmesiyle, konutlar bir ihtiyaçtan öte hikayesi olan, fonksiyonelliği ön plana çıkaran yapılar olarak tasarlanıyor. Mar Yapı olarak 2010 yılında Güneşli Konutları ile MIPIM’de aldığımız birincilik ödülü ve Dünya Mimarlık Festivali’nde finale kalan G Plus projemizle biz de konsepti olan, modern mimariyi fonksiyonellikle birleştiren yapılar ürettiğimizi kanıtladık” diye konuştu.


Gayrimenkul yatırımcıları, mimarlar, mühendisler, peyzaj mimarları, şehir planlamacılar, projelerine yatırımcı arayan firmaların katılımı ile gerçekleşen MIPIM Fuarı 12-15 Mart 2013 tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek. Bu sene on birincisi gerçekleştirilen Future Awards’ta yüzlerce uluslararası proje arasından seçilerek ödüle layık görülenler 13 Mart 2013'te JW Marriott Oteli’nde düzenlenecek gala yemeğinde ödüllerine sahip olacak. Yarışmaya katılan projeler tüm dünyadan 23 binden fazla katılımcının bir araya geleceği MIPIM Fuarı'nda sergilenecek ve 30 bin MIPIM üyesine gönderilmek üzere hazırlanan yarışma kataloğunda yer alacak.  


Geri Dön