26 / 04 / 2024

Mari Rezidans'ta teslimler 2014 sonunda yapılacak!

Mari Rezidans'ta teslimler 2014 sonunda yapılacak!

Firma: Yeşildağ İnşaat & Göncü

Proje: Mari Rezidans

Kağıthane bölgesinde konumlanan Mari Rezidans projesi, Yeşildağ İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 2014 sonunda teslim edilmesi planlanan proje; merkezi lokasyonu, çevreci konut anlayışı, birinci sınıf teknik malzemeleri ile dikkat çekiyor.



Ayrıca projenin tercih edilebilirliği arasında önemli iş merkezleri, kurumsal alan ve hastanelere olan yakınlığı da bulunuyor.

Kağıthane Belediyesi’nin kentsel dönüşümü teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiği ada bazında ilk kentsel dönüşüm projesi olan Mari Rezidans, diğer projelerden oldukça farklı. E-5 aksında yer alan Mari Rezidans,, Avrupa yakasının en önemli merkezlerine yakınlığı, , özgün mimari tasarımı, blokların çevresinin açık olup, önü kapanmaz bir manzaraya sahip olması, makul fiyat avantajı ve bulunduğu bölgede ilk olması gibi nedenlerle yatırımcısının yüzünü güldürüyor.

Otel Konforunda Yepyeni Bir Proje

Yeşildağ İnşaat'ın otel konforunda ve hizmet standartlarında projelendirdiği Mari Rezidans, Kağıthane bölgesindeki kentsel dönüşümünün ilk önemli adımını oluşturuyor.

137 konuttan oluşan  Mari Rezidans  projesi, sosyal alanlara verdiği önem ile de dikkat çekiyor. Şehrin gürültüsünden sıyrılmak isteyenler için gerekli tüm yaşam şartlarını düşünen Yeşildağ İnşaat,  Projesi içinde yer alan oyun parkı, çocuk oyun odası, çok amaçlı toplantı ve sinema salonu, yetişkin hobi odaları, fitness, hamam, sauna ve çatıda yer alan seyir terası gibi topluma açık alanları ile tercih sebebi oluyor. Mari Rezidans’ta hem çocuklar hem de ebeveynler kaliteli bir ortamda, güvenle yaşamanın tadına varıyor. 


Daire tipleri

100 metrekare 2+1

105 metrekare 2+1

115 metrekare 3+1

130 metrekare 3+1

135 metrekare 3+1



Talatpaşamah. Songül sok. No:2 Kağıthane / İSTANBUL



projeye sor



Geri Dön