25 / 04 / 2024

Markalı konut projeleri Anadolu'ya açılıyor!

Markalı konut projeleri Anadolu'ya açılıyor!

Anadolu şehirleri büyük AVM yatırımcılarının hedefinde. Buna önümüzdeki dönemde markalı konut projeleri de eklenecek.




Son dönemde, Anadolu şehirleri büyük AVM yatırımcılarının hedefinde. Buna önümüzdeki dönemde markalı konut projeleri de eklenecek. Markalı konut üreticilerin yakın markajındaki şehirler arasında Konya, Bursa, İzmir, Gaziantep ve Bursa yer alıyor. 


DAG'IN HEDEFİ KONYA 


2015'te İstanbul'da toplam 2,2 milyar TL'lik konut yatırımı yapan Dağ Mühendislik'in yönetim kurulu başkanı Doğan Dağ, "Anadolu'nun büyük illeri İstanbul kadar önemli. Konya'da projelerimiz devam edecek" diyor. 


ANKARA VE GAZİANTEP 


Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu da Anadolu'ya yatırımı önemsiyor. Kuzu, başta  Ankara  olmak üzere Anadolu'nun diğer büyük illerindeki fırsatları değerlendireceklerini belirtiyor. Son 3 yıldır tüm konut projelerini istanbul'da gerçekleştiren Özyurtlar İnşaat da Anadolu'da büyük ölçekli projeler yapmayı planlıyor. Özyurtlar'ın hedefinde Gaziantep var. 


PLANLAR NE? 

Babacan Holding CEO'su Mehmet Babacan da yılın son çeyreğinde Gaziantep'teki projelerine başlayacaklarını belirtiyor. Ağırlıklı Kartal ve Üsküdar'da konut üretimi yapan Almalar, iskurt, Nergo Ortak Girişim Başkanı Hikmet Alma, gözde bölgelerinin izmir, Antalya, Muğla, Eskişehir ve Ankara olduğunu söylüyor. 


Capital 


Geri Dön