28 / 03 / 2024

Marmarams'da daire fiyatları 379 bin TL'den başlıyor!

Marmarams'da daire fiyatları 379 bin TL'den başlıyor!

Rams Yapı tarafından ‘Yedi kat güzel hayat’ sloganıyla hayata geçirilen Marmarams projesi avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme seçenekleriyle alıcılarını bekliyor. Projede daire fiyatları 379 bin TL'den başlıyor.



Hayata geçirdiği projelerle geleceğin yaşam alanlarını tasarlarken ödeme kolaylıkları sunmayı ihmal etmeyen Rams Yapı, şimdi de MarmaRAMS projesindeki avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme seçenekleri ile dikkat çekiyor.Rams Yapı güvencesiyle İstanbul Anadolu yakasının her geçen gün değer kazanan bölgesi Esatpaşa'da göz kamaştırıcı bir mimariyle yükselen, 1+1 , 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan MarmaRAMS’ın ayrıcalıklı dünyasında sizde yerinizi ayırtın. Üstelik 379.500 TL den başlayan fırsatlardan yararlanmak ve daha detaylı bilgi almak için sizi MarmaRams satış ofisine bekliyoruz! Son gün 31 Temmuz!


MARMARAMS, YEDİ KAT GÜZEL HAYAT... 

RAMS YAPI güvencesiyle ‘Yedi kat güzel hayat’ sloganıyla temelleri atılan MARMARAMS projesinde 7’şer katlı 6 blokta 1+1’den 3+1’e kadar 25 farklı büyüklükteki 240 dairenin yanı sıra ihtiyaç duyulabilecek her şey bir arada yer alıyor. Proje kapsamındaki ticari alanlar sayesinde ihtiyaçlar yakınlaşıyor, hayat fazlasıyla kolaylaşıyor.İnsan odaklı peyzaj düzenlemesi, geniş yeşil alanları, büyüleyici göleti, yürüyüş parkuru, çocuk parkı, basket sahası, açık-kapalı yüzme havuzları, saunası, fitness center’ı, basket sahası, masa tenisi, bilardosu ve langırtı ile ruhen ve bedenen yenilenmeyi sağlayacak MARMARAMS, hayat standartlarının yanında yatırım anlayışına da değer katacak bir yaşam konsepti.


RAMS YAPI tarafından, yaşama sanatını bilenlere estetik, kalite, sağlamlık, güvenlik ve zevk unsurlarının bir arada sunulduğu 5810 m2 alan üzerine inşa edilen MARMARAMS projesinde, kapalı ve ortak kullanımlı otopark sistemi aynı anda sunuluyor. Proje, 7 gün 24 saat aktif olarak çalışan güvenlik kamera sistemi ve tüm giriş çıkışların denetlendiği özel güvenlik hizmetiyle fazlasıyla güvenli bir yaşam vadediyor. Tabi bu da çocuklara, onlar için tasarlanan kapalı ve açık oyun alanlarında neşeyle gülüp oynamaları için kusursuz bir ortam sunuyor. 


0216 316 1 316 

www.marmarams.com


Geri Dön