28 / 03 / 2024

Mars 19'da yaşam son çeyrekte başlayacak! Metrekaresi 4 bin 500 TL'ye!

Mars 19'da yaşam son çeyrekte başlayacak! Metrekaresi 4 bin 500 TL'ye!

Firma: Metraco A.Ş.

Proje: Mars 19

Avcılar’da inşa edilen Mars19  Apartments’da yaşam yılın son çeyreğinde başlayacak. Projede ortalama metrekare fiyatları 4 bin 500 TL'den başlıyor..



Tekstil sektöründeki 25 yılı aşkın tecrübesiyle; birikim ve kalitesini Avrupa’daki  bir çok ülkeye taşıyan Metraco İthalat İhracat ve Tic. A.Ş, gayrimenkul sektörüne Mars19 Apartments projesiyle giriş yaptı.  Mars 19  İstanbul’un hızlı gelişen ve değerli lokasyonlarından biri olan Avcılar’da, Firuzköy Bulvarı’nda yükseliyor. 

Mars19 Apartments projesi, yılın son çeyreğinden itibaren 148 şanslı aileye ev  sahipliği yapacak. Proje, satış ofisinde düzenlenecek bir basın toplantısıyla görücüye çıkmaya hazırlanıyor.

Geniş ve ferah balkonlara sahip özenle tasarlanmış, aileleri hedefleyen butik bir proje olan Mars19 Apartments projesinde 1+1'den 3,5+1'e farklı tip daire seçenekleri sunuluyor.

Proje, geniş ve ferah balkonları, konforlu yaşam alanları, bahçesindeki rengarenk çiçekleri, dinlendirici görüntüsü ve sesiyle huzur veren göleti ile yaşayanların hayatını güzelleştirmeye hazırlanıyor.

Şehrin merkezinde, özel bir yaşam alanı sunan Mars19'un ortak kullanım alanları arasında kapalı otoparkı, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna ve buhar odaları, akıllı ev sistemi, kafe ve sosyal alanları yer alıyor. Projede aynı zamanda güvenlik hizmeti de sunuluyor.

Deniz ve şehir manzaralı 3 cepheli daireler


Üniversite, okul, hastane, eczane, semt pazarı, AVM, metro ve metrobüs durağı gibi  temel ihtiyaçlar için gerekli tüm noktalara yakınlığı ile hayatı kolaylaştıran Mars19’da  her dairenin en az bir balkonu bulunuyor. 4 yanı ferah ve geniş balkonlar ile çevrili olan bloklar, bölgedeki siteler arasında farkını ortaya koyuyor.

150 milyon TL büyüklüğe sahip Mars19 Apartments’da yer alan 3 cepheli daireler, sakinlerine günün her saatinde güneşin keyfini yaşatırken, peyzaj,deniz, göl ve şehir manzarasını da dairelere taşıyor. Ortalama metrekare fiyatının 4 bin 500 TL seviyesinde belirlendiği projede sadece 9 adet olan, aile tipi 1+1 dairelerin satış fiyatı 424 bin lira, 2+1 Amerikan tipi konutların satış fiyatları 437 bin lira, 2+1 normal tip konutların satış fiyatları 634 bin lira, 2+1 tipi dubleks dairelerin satış fiyatı 752 bin lira, 3+1 tipi dairelerin satış fiyatı 851 bin lira, 3+1 dubleks dairelerin satış fiyatı bir milyon 76 bin lira, 3,5+1 dairelerin fiyatları da 1 milyon 17 bin lira seviyesinden başlangıç gösteriyor.

1 Mart 2018 tarihinde düzenlenecek basın toplantısı ile projenin detayları  açıklanacak. 

Metraco AŞ’nin de tanıtılacağı toplantıya Metraco Yönetim Kurulu Başkanı Emin Cem Okcu, Metraco Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mürşide Okcu,  Metraco Projelerden Sorumlu Genel Müdürü Levent Deveci ve Mars19 Satış ve Pazarlama Direktörü Seda Aslan ev sahipliği yapacak.

www.mars19.com

 


projeye sor



Geri Dön