25 / 04 / 2024

Mavişehir Modern’e Yeni Etap: Ataşehir Modern İzmir!

Mavişehir Modern’e Yeni Etap: Ataşehir Modern İzmir!

Firma: Gergül İnşaat

Proje: Ataşehir Modern projesi

Gergül İnşaat, son dönemin en gözde semti olan Ataşehir’de yeni proje müjdesini verdi. Mavişehir Modern’e yeni etap geliyor: Ataşehir Modern İzmir..



İzmir’in en değerli konut markalarından biri olan Mavişehir Modern’ e yeni etap, yeni komşu geliyor. Gergül İnşaat, son dönemin en gözde semti olan Ataşehir’de yeni proje müjdesini verdi.Gergül İnşaat’ın, çalışmalara hızlı bir şekilde başladığı belirtildi.

Ataşehir’ in tam kalbinde dev bir projeye hazırlanan Abdulkadir Gültekin ve ekibi daha önce 4 etaptan oluşan Mavişehir Modern projelerinde 973 daireyi gününden önce, eksiksiz bir şekilde tamamlayıp teslim etmiş, müşterilerinin takdirini kazanmıştı. 

Gergül İnşaat, çok yakında tanıtıma özel fiyatlarla İzmirlinin kalbini yine, yeniden kazanmaya geliyor. 

Projesi Epig Mimarlık tarafından hazırlanan projenin önümüzdeki aylarda görücüye çıkması bekleniyor. Mavişehir’ e 2 dakikalık mesafede yer alan Ataşehir Modern’ in, hem iş, yaşam, sağlık ve spor merkezlerine yakınlığı, hem günümüz insanının ihtiyaçlarına yönelik site konseptinde tasarlanması, hem de daha önceki projelerdeki memnuniyet oranının yüksek olması sebebiyle talebin şimdiden çok yoğun olduğu konuşuluyor.

 

444 16 12
www.gergulinsaat.com

 


projeye sor



Geri Dön