20 / 04 / 2024

Maximoon Çarşı’da yüzde 5 indirimle işyeri!

 Maximoon Çarşı’da yüzde 5 indirimle işyeri!

Firma: Yalçıntepe Group

Proje: Maximoon Çarşı

Yalçıntepe Group tarafından hayata geçirilen Maximoon Evleri projesi ve Maximoon Çarşı’da Ramazan ayına ve bayrama özel yüzde 5 indirim kampanyası başlatıldı



Bahçeşehir’de konumlandırılan Maximoon Evleri ve onun ticari ünitelerinden oluşan  Maximoon Çarşı  projesinde projede11 ayın sultanı Ramazan ayına ve bayrama özel olarak yüzde 5 indirim kampanyası başladı. Maximoon’da konut ve residence’larda 89 bin TL’den başlayan, işyerlerinde ise metrekaresi 3 bin TL’den başlayan fiyatlar üzerinden yüzde 5 indirimin uygulandığı kampanya bayrama kadar sürecek.

Maximoon Residence’da 1+1’den 3+1’e kadar farklı seçeneklerde toplam 1.560 konut yer alıyor. 86 ticari birimin yer aldığı Maximoon Çarşı’da işyerlerinin büyüklükleri 50 ve 1.750 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.  Projeden ev ve işyeri sahibi olmak isteyenler kişiye özel ödeme esmek ödeme planı ile kendi ödeme planlarını belirleyebiliyorlar.

Maximoon, Atatürk Havalimanı’na 17 dakika, TEM Otoyolu’nun yeni gişelerine 400 metre, E5 Karayolu’na 5 dakika uzaklıkta konumlanıyor.


444 34 18 

http://www.maximoonevleri.com.tr

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön