19 / 04 / 2024

Maximoon Rezidans'ta 89 bin liraya! Yüzde 5 indirim!

 Maximoon Rezidans'ta 89 bin liraya! Yüzde 5 indirim!

Firma: Yalçıntepe Group

Proje: Maximoon

Yalçıntepe Group tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Maximoon projesinde yer alan ticari ünitelerin metrekaresi ise 3 bin liradan başlıyor...



İstanbul Bahçeşehir bölgesinde hayata geçirilen nitelikli ve lüks yaşam projeleri arasında öne çıkan Maximoon’da ev sahibi olma fırsatı devam ediyor. Yalçıntepe Group, Ramazan ayına özel hazırladığı yüzde 5 indirim kampanyasını Ağustos ayı sonuna kadar uyguluyor. Kampanya kapsamında Maximoon’da konut ve residence’larda 89 bin TL’den, işyerlerinde ise metrekaresi 3 bin TL’den başlayan fiyatlar üzerinden yüzde 5 indirim yapılacak. Ayrıca Maximoon’dan ev sahibi olmak isteyenler, kişiye özel ödeme planı ile ne kadar peşinat vereceklerini, nasıl taksitlendirme yapacaklarını da kendileri belirliyor.



İş ve yaşam merkezi olarak konumlanan Maximoon’da, 1+1’den 3+1’e kadar farklı özelliklerde ve seçeneklerde toplam 1.560 konutun yanı sıra 321 dairenin yer aldığı  Maximoon  Residence ve toplam 86 ticari birimden oluşan Maximoon Çarşı adlı açık alışveriş merkezi de bulunuyor. Proje; basketbol sahası, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, Türk hamamı, sauna, cafe, restaurant, bay-bayan kuaförü, terzi, kuru temizleme, vale ve lostra hizmetleri, çiçekçi, eczane, pet shop, banka gibi sunduğu hizmetlerle konut sahiplerinin hayatını kolaylaştırıyor.


Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, “Bahçeşehir’in merkezinde konumlanan ve niteliklerine kıyasla çok uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla satışa sunduğumuz projemizde, Ramazan ayına özel başlattığımız yüzde 5 indirim ve kişiye özel ödeme planı kampanyamızı uzattık. Böylece Maximoon’da bayram Ağustos sonuna kadar devam edecek” diyor.


Maximoon’a 444 34 18 numaralı telefondan ya da www.maximoonevleri.com.tr internet adresinden ulaşabilirsiniz. 



projeye sor



Geri Dön