27 / 04 / 2024

Mayra Tem Expres'te indirim fırsatı!

Mayra Tem Expres'te indirim fırsatı!

Firma: Mayra Yapı

Proje: TEM Expres

Otel, rezidans ve marka konutların hayata geçirildiği Basın-Ekspres’te inşaatı devam eden Mayra Tem Expres, indirim fırsatları ve ödeme koşullarıyla yatırımcılarını bekliyor.




Dünyaca ünlü 5 yıldızlı oteller, alışveriş merkezleri, prestijli ofis ve rezidans projelerinin hayata geçiridiği Basın-Ekspres yepyeni bir çehreye kavuşurken Mayra Yapı'nın inşa ettiği Mayra Tem Expres, aile yaşamına uygun konsepti, konfor ve ayrıcalıklarıyla dikkat çekiyor.

 

Atatürk Havalimanı’na 5 dakika mesafede yer alan Mayra Tem Expres, Basın Ekspres Yolu’na 350 metre mesafede bulunuyor. E5 Karayolu, TEM, Kuzey Marmara Otoyolu gibi önemli ulaşım akslarına rahat bir şekilde bağlanmasıyla birlikte Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve yapımı inşaatı 3. Havalimanı’na ulaşım da kolaylıkla sağlanabiliyor. Mayra Tem Expres,  2019 yılında faaliyete geçecek olan Halkalı-Kirazlı ve İkitelli-Ataköy gibi iki yeni metro hattının istasyonlarının 2 dakika yakınında yer alıyor.

 

Bölgede faklı bir konseptle çıktıklarını belirten  Mayra Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yılmaz konuyla iligli olarak, “Mayra  TEM Expres  projemizde özellikle 1+0 ve 1+1 daire tiplerinin çoğunlukla yer aldığı Basın-Ekspres’te, aile yaşamına yönelik 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer verdik” dedi. Basın-Ekspres’in önemine dikkat çeken Atilla Yılmaz, “Basın-Ekspres, İstanbul’un en önemli iş, yaşam, alışveriş ve ulaşım noktalarından biri. Bir yanda hizmet veren dünyanın en önemli havalimanlarından biri Atatürk Havalimanı, diğer yanda dünyanın sayılı havalimanlarından biri olacak 3. Havalimanı’nın güzergahındasınız. Kuzey Marmara Otoyolu, TEM, E5 gibi ana arterlere rahatlıkla bağlanabileceğiniz bir lokasyon. Öte yandan büyük alışveriş merkezleri, iş merkezleri, kolej ve üniversiteler gibi hayatın her alanında ihtiyaçlarınıza cevap veren bir bölge. Böyle önemli bir lokasyonda geniş sosyal donatıları olan, kullanışlı ve konforlu daire tipleriyle ulaşılabilir, cazip fiyatlarda bir proje geliştirdik” diye konuştu.

 

Mayra Tem Expres’teki geniş peyzaj alanına ve sosyal donatıları da açıklayan Atilla Yılmaz, “Proje alanımızın %84’ü yeşil alandan oluşuyor. Bu alanda açık yüzme havuzundan kelebek bahçesine, çocuk oyun alanlarından çok amaçlı spor alanına, bisiklet yolundan açık fitness alanına kadar herşey mevcut” diye konuştu.


Mayra Tem Expres’te 2+1, 3+1 ve bahçe katı daire tipleri olmak üzere toplamda 116 daire bulunuyor. Modern ve kaliteli yapı elemanlarının kullanıldığı proje, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, sinema odası, açık fitness alanı, çok amaçlı spor alanı, çocuk oyun alanları, kamelyalar, kelebek bahçesi, her daireye 2 araçlık otopark ve 7/24 güvenliğiyle de yatırımcılarına ayrıcalıklı bir hayat sunuyor. Ankastre mutfak, yatak odalarında ziynet kasası, tüm alanları besleyen jeneratör sistemi gibi özelliklere sahip projede tüm dairelerde ebeveyn banyo ve balkon bulunuyor.


Temmuz 2019’ tarihinde teslim edilecek Mayra Tem Expres’te ödeme seçenekleri ve indirimleriyle birlikte cazip fiyat avantajları da sunuluyor. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim ve 30 ay “0” faizli firma taksitlendirmesi şeklinde ödeme seçenekleri mevcut. 2+1 daireler 395 bin TL’den, 3+1 daireler 495 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 1 KDV oranı da, yatırımcıları cezbedecek unsurlar arasında…

 

http://www.temexpres.com


projeye sor



Geri Dön