24 / 04 / 2024

Mebuskent'in sosyal tesisi ve satış ofisi için açılış töreni düzenlendi!

Mebuskent'in sosyal tesisi ve satış ofisi için açılış töreni düzenlendi!

Yeni bir şehir, yeni bir yasam konsepti olarak tanıtılan Mebuskent' in sosyal tesis temel atma ve satış ofisi açılış töreni geniş bir katılım sonucu gerçekleşti.




Mebuskent'teki törene siyaset ve is dünyasından büyük bir katılım oldu. Yeni bir şehir yeni bir yaşam konsepti Mebuskent'in golf alanı sosyal tesis temel atma ve satış ofisi açılış töreni gerçekleştirildi. Açılış ve temel atma törenine Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Ali Coşkun, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da katıldı. İnşaatına geçen yıl başlanan Batıkent Karacakaya'daki Mebuskent projesinde 332 adet villa ve 602 çok katlı konut, 28 bin ağacın dikileceği orman ve botanik parkı, golf sahası, yüzme havuzları, şelaleler, süs havuzları, spor kompleksi yer alacak. Mebuskent, çeşitli siyasi partilerden milletvekillerinin kurduğu Çiftlik Evleri Konut Yapı Kooperatifi ve müteahhit firma AymorGrup tarafından başlatılmıştı. 


Aymor Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ayhan "35 yıllık esnaf olarak 5 büyük firmayla güç birliği yaptık ve bu projeyi özkaynaklarımızla bugünlere getirdik, bundan sonra da işimizi en iyi şekilde tamamlayıp Türkiye'ye örnek bir site kazandıracağız" dedi. Hüseyin Ayhan, özellikle Mebuskent'in temiz havasına dikkat çekerek, ülkemize böyle bir eseri kazandıracak olmanın gururunu yaşadıklarını vurguladı. 


Bir yıl önce başladı Aymor Grup adına konuşan Proje Müdürü Kürşat Ayhan da tüm Ankaralılar'a yeni bir şehir yeni bir yaşam vaadettiklerini ifade etti. Kürşat Ayhan, Mebuskentin temiz havası, yeşil doğası ve konsept içerisinde yer alan özellikleriyle Ankaralılar için yeni bir cazibe merkezi olacağını vurguladı. Projeye bir yıl önce başladıklarını ve tamamlandığında Ankara'nın yemyeşil bir doğa içerisinde yeni bir şehre kavuşacağını vurgulayan Kürşat Ayhan, projenin son hızıyla devam ettiğini ifade etti. 


Star 


Geri Dön