24 / 04 / 2024

Meda Yapı Maltepe projesi fiyat!

Meda Yapı Maltepe projesi fiyat!

Firma: Meda Yapı

Proje: Maltepe projesi

Meda Yapı Maltepe projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Meda Yapı Maltepe projesi fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...



Yeni projeler için düğmeye basan Meda Yapı,  Maltepe projesi  için kolları sıvadı. Proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilecek.

Meda Yapı Maltepe projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Meda Yapı Maltepe projesi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

ÇED sürecinin başladığı Meda Yapı Maltepe projesinde 4 blokta 226 adet konut yer alacak. Proje 40 milyon 76 bin 87 TL'ye mal olacak 

Arsa alanı 3 bin 975 metrekare olarak belirlenen Meda Yapı Maltepe projesinin inşaat alanı 25 bin 874 metrekare olarak belirlendi.

Meda Yapı Maltepe projesi fiyat!

Meda Yapı Maltepe projesi nerede?
Meda Yapı Maltepe projesi nerede sorusuna İstanbul İli,Maltepe İlçesi, Başıbüyük Mahallesi 15610 ada 1,2 3 ve 4 Parsel ve 15611 ada 1, 2,3, 4, 5, 6 ve 7 üzerinde yükselecek yanıtını verebiliriz. Projede sosyal alanlar, yüzme havuzu ve güvenlik bulunuyor. 

Meda Yapı Maltepe projesi fiyat!
Meda Yapı Maltepe projesi fiyat bilgisi henüz belli olmadı. Meda Yapı Maltepe projesi fiyat bilgisi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

*Görsel Gökkuşağı City's projesine aittir.

Web: https://www.medayapiinsaat.com.tr/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön