20 / 04 / 2024

Media Markt 8. şubesini Bursa'da açtı

Media Markt 8. şubesini Bursa'da açtı

Avrupa'nın elektro market zincirlerinden olanMedia Markt, Türkiye'deki 8. mağazasını Bursa'da açtı.



Türkiye'deki ilk mağazasını geçen yıl İstanbul'da hizmete sokan, ardından türlü illerde de mağazalar açan Media Markt'ın Bursa'da Nilpark Alışveriş Merkezi'ndeki mağazası, gece yarısı hizmete açıldı.

Toplam 5 bin metrekarelik satış alanında 50 binden fazla ürün türünün Bursalılar'ın beğenisine sunulduğu mağazadan ucuz ürün satın almak isteyen çok sayıda vatandaş, akşam saatlerinden itibaren alışveriş merkezi önünde bekledi.

Mağaza görevlilerince bekleyen vatandaşlara battaniye dağıtıldı, kebap ve ayran sunuldu. Şarkıcı Yavuz Bingöl, açılış öncesinde vatandaşlara mini konser verdi.

Ayrıca izdiham yaşanmaması için mağaza girişinde bariyerlerle koridorlar oluşturan güvenlik görevlileri, müşterileri, gece yarısından itibaren gruplar halinde içeri aldı. Müşterilerin, indirimli ve stoklarla sınırlı olan LCD televizyonlar, dizüstü bilgisayarlar, fotoğraf makineleri, playstationlar ve MP3
çalara yoğun ilgi gösterdikleri gözlendi. Kampanyalı diğer ürünler de kısa sürede
tükendi.

Bu arada içeri giremeyen kimi vatandaşlar, bariyerleri zorlayarak ve boş pet şişelerini atarak mağaza yöneticilerini protesto etti.

Media Markt Türkiye Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdürü Nuri Topatan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yoğun ilginin kendilerini çok sevindirdiğini söyledi.

Mağazada akla gelebilecek her türlü elektronik ürünün bulunduğunu belirten Topatan, bu ürünleri oldukça ucuza sattıklarını bildirdi.



Geri Dön