26 / 04 / 2024

Medyasoft Altın Örümcek yarışmasından 3 ödül aldı!

Medyasoft Altın Örümcek yarışmasından 3 ödül aldı!

Medyasoft, 9 yıldır internet dünyasının en iyilerinin seçildiği Altın Örümcek Web Ödülleri yarışmasında www.turkishairlines.com projesiyle Kurumsal ve Turizm/Seyahat kategorilerinin her ikisinde birden En İyi Web Sitesi Ödülünü alarak geceye damgasını vur



Medyasoft, 9 yıldır internet dünyasının en iyilerinin seçildiği Altın Örümcek Web Ödülleri yarışmasında www.turkishairlines.com projesiyle Kurumsal ve Turizm/Seyahat kategorilerinin her ikisinde birden En İyi Web Sitesi Ödülünü alarak geceye damgasını vurdu. Geliştirdiği web projeleriyle kurumlara katma değerli hizmet sunan Medyasoft, aynı proje ile e-Ticaret kategorisinde de En iyi ikinci web sitesi ödülünü kazanarak geceden 3 ödül ile ayrıldı.

Yıldız Holding Bilişim Grubu şirketlerinden Medyasoft, Altın Örümcek Web Ödülleri Yarışmasında aldığı ödüllerle üst üste üçüncü kez internet dünyasının en iyileri arasındaki yerini aldı. Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen yarışmada, Medyasoftun www.turkishairlines.com projesi 3 ödül birden kazanarak gecenin yıldızı oldu.

Toplam 35 kategoride yüzlerce kurumun başvurduğu Türkiyenin ilk ve tek bağımsız web ödülleri organizasyonu olan Altın Örümcekte www.turkishairlines.com projesi Kurumsal ve Turizm/Seyahat kategorilerinde En İyi Web Sitesi Ödülünü kazanırken, e-Ticaret kategorisinde ise, En iyi ikinci web sitesi ödülüne layık görüldü.

Bilişim, medya ve iş dünyasının önde gelen 50 isminin değerlendirmeleri sonucu bu yıl da birinci seçilen www.turkishairlines.com sitesinin ödülünü Türk Hava Yolları adına e-Ticaret Müdürü Cengiz Değirmenci, Başarı Ödülünü ise, Medyasoft Proje Müdürü Ali Halaç aldı.

KURUMLARI YENİ İŞ DÜNYASINA HAZIRLIYORUZ
Üst üste üçüncü kez kazanılan ödüllerle ilgili olarak başarıda yakaladıkları istikrarı sürdürmeyi hedeflediklerini dile getiren Medyasoft Proje Müdürü Ali Halaç, Medyasoft olarak kişi ve kurumları, yazılım ve katma değerli eğitimlerimizin yanısıra 10 yıldır internet ortamında geliştirdiğimiz projelerle de yeni iş dünyasına hazırlıyoruz. Sektörü ve büyüklüğü gözetmeksizin kurumların teknoloji danışmanı ve çözüm üreticisi misyonuyla sürdürdüğümüz çalışmalarımızda, Altın Örümcekten kazandığımız üç ödül bizim için çok değerli dedi.

İnternet ortamında bugüne kadar onlarca önemli projeye imza attıklarına da değinen Halaç, Medyasoft olarak kurumları internet ortamına içerikten tasarıma, uygulamadan sunucu barındırma hizmetine kadar geniş kapsamlı anahtar teslim projelerle hazırlıyoruz. 5 yıldır internetin yeni trendlerini üzerinde barındıran ve küresel anlamda hayata geçirdiğimiz www.turkishairlines.com en önemli çalışmalarımızdan biri. 26 dilde, 52 siteyle hizmet veren ve günde 500 bin tekil ziyaretçiyi ağırlayan projemizi üç ödüle layık gören jüri üyelerine teşekkür ediyoruz diye konuştu.

 


Geri Dön