29 / 03 / 2024

Megi Grup Kadıköy'de yeni projeye hazırlanıyor!

Megi Grup Kadıköy'de yeni projeye hazırlanıyor!

Megi Grup Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Çevik yaptığı açıklamada "Megi grup olarak; Megi inşaat ve mimarlık şirketi tasarım-proje ve uygulama alanında başarılı bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir.Cvk inşaat ile İstanbul Kadıköy'de konut projeleri ve



Birçok farklı alanda yatırımları olan Megi grup; grup bünyesinde yer alan Cvk İnşaat ile Kadıköy'de yeni proje hazırlığında.


"Yaptığımız yatırımlar bizi ön plana çıkardı" 

İlhan Çevik; Megi grup olarak; Megi inşaat ve mimarlık şirketi tasarım-proje ve uygulama alanında başarılı bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Bünyesinde son teknoloji ahşap işleme makineleri (cnc router, fiber lazer vb.) ile hızlı, kaliteli ve zamanında teslim prensibiyle hareket etmektedir. Cvk inşaat ile İstanbul Kadıköy'de ve Ankara'da konut projeleri ve yeni yaşam alanları yaratıyoruz. 




Megi Grup Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Çevik; "Türkiye'de parekende sektörünün hız kazanmasıyla oluşan sorunlara çözüm bulmak adına bu sorumluluğu üstlenerek gerekli yatırımları yaptık. Bu doğrultuda doğru fiyat, kaliteyi ve zamanın önemini dikkate alarak doğru işlere imzamızı atmak birincil hedefimiz oldu. Sektörde önde gelen markalara (defacto.bisse vb.) hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyoruz." 



"Hedefimiz istikrarlı ve sürekli büyüme" 

Perakende sektöründe önde gelen markaların inşaat, mobilya, reklam ve teknik işlerini alanında profesyonel ekiplerle hizmet verdiklerini belirten Megi Grup Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Çevik yeni dönem hedefleri içinde şunları söyledi; "Her geçen gün büyüyen bir potansiyele sahibiz, iş alanımız gerçekten büyüyor ve genişliyor. Gerekli yatırımları yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Özellikle mağazacılık sektörün de aktif olarak yer alıyoruz. Megi Grup inşaat alanında Cvk İnşaat Ltd. Şti., reklam sektöründe Megi Reklam ve Lazer Kesim Ltd. Şti., mobilya ve teknik hizmetlerle ilgili Megi inşaat ve mimarlık Ltd. Şti. olarak sektörde yerini almış bulunmaktadır."  


Geri Dön