23 / 04 / 2024

Mehmet Aldırmaz, Akfen GYO yönetim kurulu üyesi oldu!!

Mehmet Aldırmaz, Akfen GYO yönetim kurulu üyesi oldu!!

Akfen GYO tarafından yönetim kurulu toplantısında Ayşegül Yılmaz'ın "Yatırımcı İlişkileri  Yöneticisi" olarak atanmasına ve Mehmet Aldırmaz'ın  Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak seçilmesine toplantıya katılanların oy birliğiyle karar verildi.



Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu üyesi hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO 27 Mayıs 2019 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında Ayşegül Yılmaz'ın "Yatırımcı İlişkileri  Yöneticisi" olarak atanmasına ve Mehmet Aldırmaz'ın  Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak seçilmesine toplantıya katılanların oy birliğiyle karar verildi.

Akfen GYO KAP açıklaması:
Şirketimiz  yatırımcı ilişkileri yöneticisi olarak görev yapan Mehmet Aldırmaz'ın  Şirketimizden ayrılmış olması sebebiyle Yönetim Kurulumuz'un 27.05.2019 tarihli toplantısında:

Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11.maddesi kapsamında; 

Şirketimiz çalışanı Ayşegül Yılmaz'ın "Yatırımcı İlişkileri  Yöneticisi" olarak atanmasına ve Mehmet Aldırmaz'ın görev süresini tamamlamak üzere (17.04.2020 tarihine kadar) Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak seçilmesine, toplantıya katılanların oybirliği ile karar verilmiştir.


Geri Dön