25 / 04 / 2024

Mehmet Ali Erbil Kıbrıs'ta Malpas adlı otele ortak oldu

Mehmet Ali Erbil Kıbrıs'ta Malpas adlı otele ortak oldu

Şovmen Mehmet Ali Erbil, yakın dostu İbrahim Tatlıses gibi ticarete atıldı. Kıbrıs'ta Malpas adlı beş yıldızlı bir otele ortak olan Erbil, kat çalışanlarının Rus olduğunu söyledi



Geçtiğimiz hafta Ebru Gündeş'in sahne aldığı otelinin 200 odalı olduğunu belirten Erbil, "Eskiden oyuncu olmak için yönetmenin yatağından geçmek gerektiği söylenirdi... Şimdi de benim otelimde sahne almanın yolu benim ofisimden geçer" diye espri yaptı. Erbil, sözlerine şöyle devam etti: "Espri bir yana tüm arkadaşlarımı otelime bekliyorum. Yurtdışından ve dünyanın dört bir yanından müşterilerimiz var. Sahne almak isteyen dostlarımıza da kapımız açık. Otel full dolu! Ayrıca yaptığımız en büyük yenilik, tüm kat görevlilerini değiştirip Rus kızlar almak oldu!"

GİRNE MANZARALI
Mehmet Ali Erbil, oteliyle ilgili şu bilgileri verdi: "Tüm Girne ayaklarınızın altında... Biliyorsunuz Kıbrıs benim ikinci vatanım gibi. Zaten sürekli buradayım. Artık kendi otelimde kalacağım. Geçtiğimiz günlerde Ebru Gündeş geldi ve birlikte sahne şovu yaptık. Bundan böyle üç haftada bir, ünlü biri sahne alacak."
Başak ÇOKAN/Günaydın


Geri Dön