19 / 04 / 2024

Mehmet Koçarslan 12 villayı dünya starlarına satacak!

Mehmet Koçarslan 12 villayı dünya starlarına satacak!

Bodrum'da inşa edeceği 12 villa ile 60 odalı butik otel ile özel müşterilere hizmet vereceklerini vurgulayan Mehmet Koçarslan, 12 villayı sadece dünya starlarına satmayı planladığını kaydetti. Koçarslan, 'Patronum bile istese bu villalardan Türklere satma



Reina, 360, Galatasaray Adası gibi önde gelen eğlence merkezlerinin işletmesini yürüten Su Entertainment Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Koçarslan, otel ve içecek sektörüne odaklanıyor. Bu yılın en büyük yatırımını otelcilik alanmda yapmaya hazırlanan Koçarslan, Bodrum'da 'şžuada' muadilinde bir otel yatırımı hedefliyor. 12 villa ile 60 odalı butik bir otelden oluşacak komplekste özel müşterilere hizmet vereceklerini açıklayan Koçarslan: 'çok özel bir proje ve şžuada gibi konumlandırılacak bir yerde. 2 yıl içinde faaliyete başlayacak. 12 villayı sadece dünya starlarına satmayı planlıyorum. Patronum bile istese bu villalardan Türklere satmam' ifadelerini kullandı.

Yatırım planlannı dün İstanbul'da düzenlenen basın toplantısı ile açıklayan Koçarslan, Bodrum, İstanbul ve Gürcistan'da yeni otel yatınmları için kollan sıvadıklannı kaydetti. İstanbul için planlanan yatınmın butik otel olarak düşünüldüğünü anlatan Koçarslan, lokasyo-nun ise Avrupa yakası olarak düşünüldüğünü kaydetti. Koçarslan, geçtiğimiz günlerde Gürcistan'da 7 milyon dolar maliyet ile butik bir bina satın aldıklarını, burada yapılacak renovasyon ile binanın butik otele dönüştürüleceğini aktardı. En özel yatınmı ise Bodrum'da gerçekleştireceklerini açıklayan Koçarslan, araziyi yıllar önce satın aldıklarını ve bu yıl sonunda tamamlanacak ruhsatlama çalışmalarının ardından inşaata başlayacaklarım söyledi. Koçarslan, otelin bir odasını emekliliği için kendisine ayıracağını, villalar içinse dünya çapında isimlerle görüştüklerini iletti.

'Reina'ya herkes giremiyor ama bu su herkesin evine girecek'

Koçarslan, birkaç yıldır hızlı tüketim sektörüne girmek için çalışmalar yaptık-larım, bundan sonraki süreçte eğlence ya-tınmlan ile birlikte bu alana da odaklanacaklarını kaydetti. İlk etapta Reina markası ile su sektörüne girdiklerini kaydeden Koçaslan, tamamı cam şişede üretilecek marka için 27 milyon TL yatmm yaptıklarını aktardı. Bu ürün ile ilk etapta kafe restoran ve barlarda daha sonra da zincir maketlerde de yerlerini alacaklarını anlatan Koçarslan, ürünün toptan koli fiyatlannın KDVsiz 16.50 TL ile 17-50 TL arasında değiştiğini açıkladı. Koçarslan, ürünün Reina markası nedeniyle Katar, Dubai, Gürcistan gibi bölgelerde de büyük ilgi gördüğünü ve yıl sonuna kadar yaklaşık 2 milyon adetlik ihracat planladıklarını söyledi. İçecek sektöründe farklı alanlara da yatınm planladıklarım anlatan Koçarslan, yıl sonuna kadar maden suyu ve enerji içeceği alanında da yatınm hedeflediklerim söyledi.

Dünya/Sayime BAşžçI


Geri Dön