29 / 03 / 2024

Mehmet Onmuş: Fatsa'da inşaat sektörü yükselişte!

Mehmet Onmuş: Fatsa'da inşaat sektörü yükselişte!

Fatsa Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Onmuş, yaz ayının gelmesi ile birlikte emlak sektöründe gözle görülür bir hareketliliğin olduğunu belirterek, "Genel olarak dairelerde 20-30 bin TL arasında rakam yukarılara çıktı. " dedi.



Fatsa Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Onmuş, "Arz ve talebe göre inşaatlar bölgenin her yerinde devam ediyor. Buna bağlı olarak ta daire ve arsa fiyatlarında gözle görülür bir yükselme olduğunu görebiliyoruz" dedi. 


Yaz ayının gelmesi ile birlikte emlak sektöründe gözle görülür bir hareketliliğin olduğunu belirten Fatsa Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Onmuş, "Emlak ile ilgili piyasada hareketlilik Ordu ve bölgesinde hareketlilik yaşanıyor. Genel olarak dairelerde 20-30 bin TL arasında rakam yukarılara çıktı. Bunu nedeni Fatsa ilçesi önemli derecede göç alıyor. Daireler yapılıyor ve anında satılıyor. Bir emlak piyasası oluştu ve binalar deyim yerindeyse yetişmiyor. Talep fazla olunca da fiyatlarda buna bağlı olarak yükselişe geçiyor. Alım hareketi ciddi derecede bölgede yaşanıyor. İnşaat sektörü Fatsa'da tavan yapmaya hazırlanıyor" diye konuştu.


Ordu Olay Gazetesi


Geri Dön