26 / 04 / 2024

Mehmet Özhaseki: Şahıs lehine plan tadilatı olmaz!

Mehmet Özhaseki: Şahıs lehine plan tadilatı olmaz!

Yakacık Mahallesi sakinlerinin imar sorunu ile ilgili konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, ''Bir mahallede herkes eşit haklara sahipken içinden bir kişi gelir, kendine bir şey isterse o verilmez'' dedi.



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Yakacık Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Özhaseki, AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki'nin Altındağ Belediye Başkanlığı döneminde bölgeye yaptığı yatırımlarını anlattı.

 Mehmet Özhaseki: Şahıs lehine plan tadilatı olmaz!

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, belediye başkanlarının belirlenmesinde önemli kriterler gözettiklerini anlatan Özhaseki, bakanlığı döneminde Doğu ve Güneydoğu'ya yaptığı hizmetler sayesinde bölge halkının refaha kavuştuğunu dile getirdi.

Yakacık Mahallesi sakinlerinin imar sorunu ile ilgili konuşan Özhaseki, ''Bir mahallede herkes eşit haklara sahipken içinden bir kişi gelir, kendine bir şey isterse o verilmez. Şahıs lehine plan tadilatı olmaz ancak mahallenin tamamı üzerinde ve herkesin genelini ilgilendiren bir konu var ise oranın kurtulabilmesi ve yeni modern konutlara dönüşebilmesi için ne gerekiyorsa yapılır, hiç endişeniz olmasın" dedi.

Binali Yıldırım: Özel imar tadilatı şehre ihanettir!


Geri Dön