26 / 04 / 2024

Mehmet Salih Tatlıcı ölümünün 2. yılında anılacak!

Mehmet Salih Tatlıcı ölümünün 2. yılında anılacak!

Türkiyenin yetiştirdiği dünyanın sayılı  işadamlarından merhum Mehmet Salih Tatlıcı, ölümünün ikinci yılında kabri başında anılacak...



Türkiyenin yetiştirdiği dünyanın sayılı  işadamlarından merhum Mehmet Salih Tatlıcı, ölümünün ikinci yılında kabri başında anılacak.

Geçen yıl eşi Nurten Tatlıcı ile oğlu Uğur Tatlıcı tarafından hazırlanan anma törenine kardeşleri Aziz Tatlıcı, Mustafa Tatlıcı ile aralarında işadamı Mustafa Süzer, Ismet Acar, Hüseyin Bayraktar, Atalay Şahinoğlu, Kadir Eriş ile Modacı Yıldırım Mayrukun bulunduğu çok sayıda davetli ve Tatlıcı Şirketler Grubunun tüm çalışanları katılmıştı.

Salih Tatlıcı Kimdir

Merhum Salih Tatlıcı 1931 yılında Diyarbakırda doğmuştu. İlk olarak İstanbul Karaköyde pastane işleten Salih Tatlıcı, Bedriye Tatlıcıdan 1991 yılında ayrıldı. 1992 yılında ise Nurten Tatlıcı (Maria Bahçıvanoğlu) ile evlendi. Daha son kanser olduğu anlaşılan Salih Tatlıcı, tedavi görmeye başladı. Mehmet Salih Tatlıcı sağlığında 1988 yılında Zincirlikuyuda başlattığı projesi Tat Towersı ve Mehmet Salih Tatlıcı Eğitim Vakfını yaptırmıştı. 22 Şubat 2009 tarihinde Londrada vefat eden Tatlıcının mezarı Yeniköyde bulunuyor.

Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön