25 / 04 / 2024

Mehmet Topuz'u dolandırdığı iddia edilen 2 kişi serbest bırakıldı!

Mehmet Topuz'u dolandırdığı iddia edilen 2 kişi serbest bırakıldı!

İstanbul'da yer alan konutunu satmak için vekalet aldıkları eski futbolcu Mehmet Topuz'u 2 milyon 350 bin lira dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı



Eski futbolcu Mehmet Topuz'u, 2 milyon 350 bin TL dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi, adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre,Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı, Topuz'un İstanbul'da yer alan evini satmak için vekalet verdiği arkadaşı R. A. ve kuzeni O. A. tarafından 2 milyon 350 bin TL dolandırıldığı iddiasıyla ilgili soruşturma başlattı.

Mehmet Topuz u dolandırdığı iddia edilen 2 kişi serbest bırakıldı!

Soruşturma kapsamında düğmeye basan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, haklarında gözaltı kararı bulunan ve söz konusu konutu sattıktan sonra parayı, Mehmet Topuz'a teslim etmedikleri iddia edilen 2 şüpheliyi yakaladı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne getirilen şüpheliler, buradaki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildi. Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden ifadeleri alınan zanlılar, adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Mehmet Topuz: Evimin satışı için vekalet verdiğim kişi beni dolandırdı!


Geri Dön