26 / 04 / 2024

Melikgazi Belediyesi 60 daire ve 5 iş yerini satışa çıkarıyor!

Melikgazi Belediyesi 60 daire ve 5 iş yerini satışa çıkarıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu yaptığı açıklamada mülkiyeti Melikgazi Belediyesi'ne ait olan 60 daire ve 5 iş yerinin açık artırma ile satışının yapılacağını söyledi.



Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu mülkiyeti Melikgazi Belediyesi'ne ait olan 60 daire ve 5 işyerinin açık artırma ile satışının yapılacağını açıkladı.

Melikgazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, daire ve işyerleri hakkında Melikgazi Belediyesi’nin Ruhsat Müdürlüğü’nden bilgi alınabileceğini dile getiren Başkan Palancıoğlu, “Küçükali Mahallesinde yer alan ve kentsel dönüşüm projesi ile yaptırılan birinci sınıf malzeme ile inşa edilen 60 daire ve 5 işyeri ihale ile satışa sunulacaktır. Daireler 115 ile143 metrekare, işyerleri ise 93 ile116 metrekare arasında değişmektedir. Mülklerin satış ihalesinden elde edilecek gelirler yine Küçükali Mahallesine sosyal tesis, okul ve çevre düzenleme hizmeti olarak geri dönecek ve yatırımlara kaynak oluşturacaktır. Bir bakıma Melikgazililere hizmet olarak yansıyacaktır.” şeklinde konuştu.

İhalenin 30 Nisan 2019 günü belediye Meclis Salonu’nda saat 14.00’te gerçekleştirileceğini söyleyen Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, www.melikgazi-bld.tr adresinden ihale ile ilgili detaylı bilginin alınabileceğini de belirtti. 


Geri Dön