26 / 04 / 2024

Melikgazi Kentsel Dönüşüm'de 324 daire teslim edilecek!

Melikgazi Kentsel Dönüşüm'de 324 daire teslim edilecek!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı tamamlanan 324 dairenin hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.



Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı tamamlanan 324 daireyi hak sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, kentsel dönüşüm projeleri ile mahallelerdeki riskli yapıların yıkılarak yerlerine sosyal donatıları ile son derece modern ve yaşanılabilir konutlar yaptıklarını söyleyen Başkan Büyükkılıç “Melikgazi’de yaşayan mahalleleri yeniliyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini yükselterek huzur içerisinde güvenle ikamet edecekleri mekanlar oluşturuyoruz. Belediyemizce geliştirilen projeler ve bakanlığımızın destekleri ile 2015 yılından bu yana Karacaoğlu, Battalgazi, Yıldırım Beyazıt, Küçükali, Kazım Karabekir ve Anbar, Mahallelerimizde toplam 4425 dairelik 96 blokun temeli attık. Bu blokların inşaatları tüm hızıyla devam ediyor. 24 blok tamamlanarak toplam 1240 daireyi hak sahiplerine teslim ettik” diye konuştu. 

Kasım sonunda 9 bloktan meydana gelen toplam 324 dairenin hak sahiplerine teslim edileceğini belirten Başkan   Büyükkılıç, 2019 yılı sonunda tüm mahallelerdeki inşaatların tamamlanacağını ifade etti. Büyükkılıç, Kentsel Döşümün tamamlanarak yenilenen mahallelerinin artık birer prestij semtler olarak huzur mekanları olacağını vurguladı. 


Geri Dön